ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι οδηγίες του Πογιάτος και οι "καυτοί" Καμπετσής, Καρλίτος

Παναθηναϊκός: Οι οδηγίες του Πογιάτος και οι "καυτοί" Καμπετσής, Καρλίτος
EUROKINSSI

"Ζεστοί" ήταν το απόγευμα της Πέμπτης οι Καμπετσής, Καρλίτος και Εμμανουηλίδης σκοράροντας κατά ριπάς στο μίνι δίτερμα των "πράσινων". Τι ζητούσε από τους παίκτες του ο Πογιάτος.

Πρόγραμμα σε δύο γκρουπ ακολούθησαν την Πέμπτη το απόγευμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε μια προπόνηση που ήταν ανοιχτή για τα ΜΜΕ. Το Sport24.gr βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης» και παρακολούθησε τα όσα έγιναν στη διάρκεια της μιάμισης ώρας που κράτησε η προπόνηση.

Τις οδηγίες που έδινε ο Πογιάτος, την έμφαση στη σωστή πάσα που ζητούσε αλλά και τους "καυτούς" Καμπετσή, Καρλίτος και Εμμανουηλίδη που σκόραραν συνέχεια στο μίνι δίτερμα με το οποίο ολοκληρώθηκε η προπόνηση.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μια μίνι ομιλία, πέντε λεπτών, του Πογιάτος προς όλους τους παίκτες του και εν συνεχεία είχε ένα σύντομο τετ α τετ πέντε λεπτών με τον Μακέντα.

ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ

Με το ξεκίνημα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο που έκανε ένα πρόγραμμα 45λεπτων και ουσιαστικά ήταν αυτό που έπαιξε περισσότερη ώρα στο φιλικό με τον ΟΦΗ βρέθηκαν οι Μαυρομμάτης, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Σερπέζης, Σένκεφελντ, Καραγιάννης, Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Σαμάρας, Μακέντα.

Το συγκεκριμένο γκρουπ έκανε κάποιες ασκήσεις στρέτσινγκ, εν συνεχεία ασκήσεις με βάρη και χαλαρό τρέξιμο και εν συνεχεία πάλι στρέτσινγκ και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα του με τρέξιμο.

ΜΠΑΛΑ, ΠΑΣΕΣ, ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ

Στο άλλο γκρουπ που προπονήθηκε κανονικά με μπάλα βρέθηκαν οι Σάντσες, Περέα, Καμπετσής, Θεοχάρης, Καρλίτος, Τζαβίδας, Αθανασακόπουλος, Εμμανουηλίδης, Πούγγουρας και Λαζαρίδης.

Μετά το αρχικό ζέσταμα έκαναν ασκήσεις με έμφαση στις πάσες έχοντας να περάσουν και κάποια εμπόδια ώστε να είναι συνέχεια σε κίνηση με τον Πογιάτος να λέει: "Κάντε κίνηση, να αποφύγετε τον αντίπαλο. Θέλω καλές επαφές, στο σωστό τάιμινγκ.

Να έχετε ποιότητα στην πάσα σας, να ξέρετε πότε πρέπει να πασάρετε δυνατά και πότε όχι. Θέλω σωστές διαγώνιες πάσες. Αλλά πάνω απ’ όλα θέλω μετακίνηση ώστε να ξεφύγετε από τον αντίπαλο".

Εν συνεχεία η συγκεκριμένη ομάδα έπαιξε ένα μίνι κορόιδο με τρεις παίκτες μπαλαντέρ και τέσσερις εναντίον τεσσάρων και ολοκλήρωσε την προπόνηση με ένα μίνι δίτερμα έξι εναντίων έξι.

Το Sport24.gr σας μεταφέρει ζωντανά εικόνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Δημοσιεύτηκε από SPORT 24 στις Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Στους "πορτοκαλί" βρέθηκαν οι: Χριστογεώργος, Αθανασακόπουλος, Λαζαρίδης, Σάντσες, Καμπετσής και Καρλίτος και στους "άσπρους" οι Χατζηγιαννάκης-Ξενόπουλος, Πούγγουρας, Τζαβίδας, Θεοχάρης, Περέα, Εμμανουηλίδης.

Πριν την έναρξη του διτέρματος στο ένα τρίτο του γηπέδου ο Πογιάτος ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του. Με τη λήξη του πρώτου πενταλέπτου βλέποντας πως όσα ζήτησε δεν γίνονται, είπε στους παίκτες του: "Θέλω να σας πω ένα πράγμα.

Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια σας καθώς το παιχνίδι είναι ανταγωνιστικό. Δεν κάνετε, όμως, αυτό που ζήτησα. Δεν έχετε σωστές αποστάσεις, όπως σας είπα, δεν έχετε κίνηση στον χώρο. Δεν κάνετε διαγώνιες πάσες. Θέλω να δω αυτά τα πράγματα".

☘️Το Sport24.gr σας μεταφέρει ζωντανά εικόνα από την προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Δημοσιεύτηκε από SPORT 24 στις Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020

Με την έναρξη ξανά του αγώνα οι "πορτοκαλί" πήραν προβάδισμα με τρία γκολ διαφορά και ο Πογιάτος ζητούσε από τους άσπρους νοοτροπία στην προσπάθεια να μειώσουν το σκορ και τους έλεγε: "Θέλω συγκέντρωση, πάμε πρώτα να βάλουμε ένα γκολ, όχι να κερδίσουμε το ματς. Ένα γκολ για αρχή". Οι «άσπροι» μείωσαν τελικά στο ένα γκολ διαφορά και στο τέλος ο Περέα έχασε το άχαστο.

Το συνολικό σκορ ήταν 8-7 με νικητές τους "πορτοκαλί" και τον Καμπετσή να... παστελώνει ασταμάτητα καθώς έβαλε πέντε γκολ για την ομάδα του και τρία πέτυχε ο Καρλίτος. Από τους "άσπρους", τρία γκολ πέτυχε ο Εμμανουηλίδης, δύο ο Τζαβίδας και ο Περέα και ένα ο Πούγγουρας.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΝΤΕΣ

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Βιγιαφάνιες, Χατζηθεοδωρίδης που ακολούθησαν το πρόγραμμά τους ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τους Αϊτόρ και Μπουζούκη. Και οι δύο έχουν ενοχλήσεις στη μέση με τον Ισπανό να μένει εκτός και του προγράμματος της Παρασκευής ενώ ο Μπουζούκης πήγε για μαγνητική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ