ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι πέντε ενέσεις του Διούδη και το θάρρος του Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Οι πέντε ενέσεις του Διούδη και το θάρρος του Σένκεφελντ

Οι πέντε ενέσεις του Διούδη, οι πολύμηνοι πόνοι του Μακέντα και η ανετοιμότητα του Σένκεφελντ. Το Sport24.gr εξηγεί γιατί ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε διαφορετικός.

Προφανώς, ο Παναθηναϊκός δεν έλυσε τα προβλήματα του μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό. Εξυπακούεται ότι το μέγεθος του Συλλόγου επιτάσσει να μην πανηγυριστεί μία ισοπαλία στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων και ορθώς ο Γιώργος Δώνης το επισήμανε στους παίκτες μετά τη λήξη.

Ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής χτύπησε ο πρώτος "πράσινος" ποδοσφαιρικός σφυγμός και αξίζει να επισημανθεί. Μερικές λεπτομέρειες δείχνουν ότι οι ποδοσφαιριστές είχαν αντιληφθεί πόσο οριακό ήταν το παιχνίδι.

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΙ Ο ΜΑΚΕΝΤΑ

Για παράδειγμα, ο Σωκράτης Διούδης. Ο 26χρονος τερματοφύλακας πονούσε πολύ στη μέση και ήταν αμφίβολος για την ενδεκάδα. Ωστόσο, προκειμένου να μην απουσιάσει, ο Διούδης έκανε πέντε (!) ενέσεις το Σαββατοκύριακο, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Τελικά, ο Διούδης έπαιξε και ενέπνεε σιγουριά.

Αντίστοιχη περίπτωση είναι ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός πονάει στη μέση από την αρχή της σεζόν και παίζει σε κάθε παιχνίδι με ένεση, προκειμένου να ανταπεξέρθει. Ωστόσο, οι πόνοι επηρεάζουν έναν ποδοσφαιριστή, αφού δεν του επιτρέπουν να βρεθεί στο 100% της φόρμας του και να προπονηθεί σωστά.

ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΛΑΝΔΟΥ

Ιδιαίτερο ήταν και το ντεμπούτο του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ δεν είναι έτοιμος και με βάση τον προγραμματισμό, θα έπαιζε αργότερα. Όμως, ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στην άμυνα και ο Δώνης στράφηκε στον Σένκεφελντ για να το διορθώσει.

Ο 28χρονος αμυντικός μπορούσε να επικαλεστεί την ανετοιμότητα του και το ρίσκο ενός μυϊκού τραυματισμού. Αλλά ο Σένκεφελντ δεν δείλιασε, ντεμπούταρε στο αιώνιο ντέρμπι και βελτίωσε σημαντικά την άμυνα.

Όλοι οι παίκτες είχαν αντιληφθεί ότι δεν πάει άλλο. Ανεξαρτήτως της απόδοσης του καθενός, άπαντες έδειξαν διάθεση και μόχθησαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει δυσλειτουργίες, όμως τουλάχιστον οι παίκτες μοιάζουν αποφασισμένοι να αντιστρέψουν την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πούγγουρας στον Sport24 Radio 103.3: "Άξιζε νίκη ο Παναθηναϊκός"
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Βαθμός στο 90' για τους "πράσινους"
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η κριτική των πράσινων
Δώνης σε παίκτες Παναθηναϊκού: "Μην πανηγυρίσει κανείς"
Νταμπίζας στους παίκτες: "Μαζί στα σκ@τ@, μαζί και στα θετικά"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ