ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι επαφές για χαφ και ακραίο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου άρχισε εδώ και λίγα 24ωρα, αλλά ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα αντιμετωπίζει δυσκολίες και δεν είναι έτοιμος ακόμα να προχωρήσει σε μεταγραφή. Χαφ και εξτρέμ η απόλυτη προτεραιότητα, δεν υπάρχει θέμα Κόντε.

Ο Τσάβι Ρόκα κινείται εδώ και καιρό για να φέρει παίκτες στον Παναθηναϊκό που θα είναι ενδεκαδάτοι κα θα βοηθήσουν άμεσα. Μέχρι τώρα αντιμετωπίζει δυσκολίες και επειδή κοιτάει καλές περιπτώσεις δεν είναι εύκολο να πείσει τους παίκτες και τις ομάδες τους να συμφωνήσουν στο δανεισμό για το επόμενο εξάμηνο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη σε τρεις περιπτώσεις ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει θετική απάντηση από παίκτες και ομάδες.

Η μία περίπτωση είναι ο κεντρικός χαφ της Βιγιαρεάλ, Μανού Μορλάνες που είναι ο διακαής πόθος του Ρόκα και του Δώνη για την θέση αυτή. Οι συζητήσεις που άρχισαν πριν ένα μήνα δεν είχαν θετική κατάληξη μέχρι τώρα. Ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό πρέπει να αφήσουμε διότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τα δεδομένα. Στις επαφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα η Βιγιαρεάλ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δώσει τον παίκτη δανεικό διότι προτίθεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Αυτό θα αλλάξει αν τελικά η ισπανική ομάδα πάρει χαφ, οπότε θα δώσει τον Μορλάνες δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Εδώ, όμως, υπάρχει η επιθυμία του παίκτη που προτιμάει αν πάει κάπου δανεικός να πάει σε ομάδα της Ισπανίας. Αρα για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να κάνει την ανατροπή θα πρέπει η Βιγιαρεάλ να πάρει μέσο και ο Μορλάνες να πειστεί να έρθει στην Ελλάδα. Δύσκολα και τα δύο για αυτό και οι πιθανότητες για αυτή την περίπτωση είναι λίγες χωρίς να την έχει εγκαταλείψει ο Ρόκα.

Εκτός από τον Μορλάνες ο Ρόκα τις τελευταίες εβδομάδες προσπάθησε και για άλλους δύο παίκτες να τους φέρει με δανεισμό. Επρόκειτο για ακραίους με τα χαρακτηριστικά που θέλουν στον Παναθηναϊκό δηλαδή καλός στο ένας εναντίον ενός και σκόρερ. Και οι δύο ήταν πολύ καλές περιπτώσεις ο Ρόκα το πάλεψε πολύ αλλά οι ομάδες για διαφόρους λόγους δεν είναι θετικές στον δανεισμό των παικτών.

ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Φυσικά ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συνεχίζει την προσπάθεια με στόχο το συντομότερο δυνατό να προχωρήσει στην πρώτη μεταγραφή. Ηδη κοιτάει άλλους παίκτες για την θέση του χαφ και του ακραίου και μόλις βρει κάτι εξαιρετικό θα κάνει άμεσα πρόταση. Ο Ρόκα ξεχωρίζει τις περιπτώσεις των παικτών που τον ενδιαφέρουν και σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ προχωράει στις επαφές. Μέχρι τώρα έχει φανεί ότι κοιτάει τον δανεισμό των παικτών αλλά μην αποκλείσουμε την περίπτωση να μείνει κάποιος παίκτης ελεύθερος σε λίγες ημέρες και ο Ρόκα να ασχοληθεί μαζί του και να πάει και σε ελεύθερο που θα λυθεί τώρα το συμβόλαιό του και θα είναι ενεργός για να μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ... ΓΙΑ ΚΟΝΤΕ

Οσον αφορά στο θέμα του Πέδρο Κόντε που την παραμονή της Πρωτοχρονιάς προέκυψε μέσω δημοσιεύματος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που διαβάσατε στο Sport 24.gr, θα ήταν πραγματικά πολύ καλό να ίσχυε και ο Παναθηναϊκός να πάλευε να πάρει τον παίκτη που παίζει στην Μπανίγιας σκοράρει συνέχεια, ενώ εισπράττει πάνω από 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Το συμβόλαιό του λήγει σε οκτώ μήνες δηλαδή τον Αύγουστο αλλά είναι απλησίαστο και δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα και δεν έχει γίνει καμία κουβέντα στον Παναθηναϊκό για τον πρώην παίκτη του ΠΑΣ. Είναι μία ανέφικτη περίπτωση ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει σε παίκτη πάνω από 300-350.000 ευρώ το πολύ και ο Κόντε εισπράττει πολλαπλάσια χρήματα.

Είναι εξαιρετικός επιθετικός, τον ήθελε ο Δώνης το 2018 και πριν πάει στα Εμιράτα τότε δεν μπόρεσε ο Παναθηναϊκός να τον πάρει και δεν υπάρχει κανένα θέμα για τώρα. Οσο για το καλοκαίρι έχουμε πει ότι είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει για την κορυφή της επίθεσης ο Μάρκους Μπέργκ που μένει ελεύθερος από την Κράσνονταρ. Για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο επιθετικός δεν είναι προτεραιότητα. Πρώτα θα κλείσουν οι θέσεις του χαφ και του ακραίου και στη συνέχεια αν βρεθεί κάτι καλό στο οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού μπορεί να απασχολήσει.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Ετοιμοπόλεμοι όλοι για Ολυμπιακό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ