ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι εντολές των γιατρών στους παίκτες

Παναθηναϊκός: Οι εντολές των γιατρών στους παίκτες
EUROKINISSI

Το πρωτάθλημα διακόπτεται χωρίς να ξέρει κανείς μέχρι πότε, αλλά στον Παναθηναϊκό ανησυχούν λόγω κορονοϊού και δίνουν συγκεκριμένες εντολές στους παίκτες για τις ημέρες που δεν θα έχουν προπόνηση.

Ο Γιώργος Δώνης προς το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης έμαθε, ότι όλα δείχνουν πως πάμε για αναβολή στην Σούπερ Λίγκα. Η ψηφοφορία η σημερινή μένει, για να οριστικοποιηθεί κάτι που είναι απόλυτα λογικό να γίνει.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τους παίκτες για τις εξελίξεις και τους είπε ότι σήμερα θα ξέρουν οριστικά τι θα γίνει. Στο Κορωπί όμως ανησυχούν και παίρνουν όλα τα μέτρα, για να μην... μπει ο ιός στο προπονητικό κέντρο.

Χθες τα είπαν ο Δώνης με το ιατρικό τιμ σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η ομάδα στην διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Οι προπονήσεις δεν μπορούν να σταματήσουν, διότι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι, αν αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, αλλά και διότι δεν μπορούν να μείνουν απροπόνητοι για τόσο μεγάλο διάστημα.

Κάτι ενδιάμεσο θα γίνει, με τον Δώνη να δίνει ρεπό κάποιες ημέρες μέσα στην εβδομάδα και κάποιες ημέρες να κάνει προπόνηση. Εξάλλου και στο Κορωπί υπάρχει πολύς κόσμος εκτός από το ποδοσφαιρικό και είναι... εύκολο να εισβάλει ο ιός. Οι γιατροί ήδη έχουν ειδοποιήσει τους παίκτες και θα τους το ξαναπούν πριν πάρουν τα επόμενα ρεπό. Δύο πράγματα θέλουν να τηρηθούν.

Πρώτον, απαγορεύεται να φύγει οποιοσδήποτε παίκτης εκτός Ελλάδας. Αυτό απευθύνεται κυρίως στους ξένους παίκτες, που ίσως επιθυμούν να δουν τους δικούς τους ανθρώπους στα ρεπό και θέλουν να φύγουν εκτός Ελλάδας. Η εντολή των γιατρών του Παναθηναϊκού είναι να μην ταξιδέψουν στο εξωτερικό , διότι αυξάνεται ο κίνδυνος να κολλήσουν τον ιό.

Δεύτερον, τις ημέρες των ρεπό οι παίκτες θα πρέπει να μένουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τις εξόδους, τις βόλτες και τις συναντήσεις με άλλους φίλους τους. Αυτές οι δύο ιατρικές εντολές πρέπει να ακολουθηθούν από τους παίκτες και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, διότι αν ο ιός χτυπήσει το Κορωπί θα μπουν όλοι σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Σήμερα μετά την προπόνηση θα ανακοινωθεί στους παίκτες το πρόγραμμα των επόμενων ημερών, με την υπενθύμιση ότι οι συγκεκριμένες εντολές των γιατρών πρέπει να τηρηθούν κατά γράμμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Θετικά νέα για Πούγγουρα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ