ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι εντολές του Δώνη

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (17:15) και θέλει να πετύχει μία νίκη, που θα τον εδραιώσει στην πεντάδα με τον Δώνη να δίνει συγκεκριμένες εντολές στους παίκτες.

Η τελευταία νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό ήταν στις 20 Οκτωβρίου. 58 ημέρες πριν και κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα, όπως είναι ο ΟΦΗ σήμερα. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει 1-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με τον Χατζηγιοβάνη στην επιστροφή του στην ενδεκάδα (μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ) να συνδυάζεται με το γκολ, που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του μετά από ασίστ του Μπουζούκη.

Η ενδεκάδα της ομάδας σε εκείνη τη νίκη ήταν η ίδια με τη σημερινή με μία αλλαγή. Δηλαδή οι: Διούδης, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ. Τότε δεν μπορούσε να παίξει ο Μακέντα, και αγωνίστηκε ο Καμπετσής στην θέση του. Σήμερα θα παίξει ο Ιταλός με στόχο να επιστρέψει στα γκολ και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του .

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ

Ο Δώνης στη χθεσινή προπόνηση έδειξε βίντεο με φάσεις του ΟΦΗ στους παίκτες και έδωσε συγκεκριμένες εντολές. Πρώτο και κύριο να έχουν το νου τους, όταν χάνουν την μπάλα, διότι ο ΟΦΗ με γρήγορη μετάβαση βγαίνει γρήγορα στην επίθεση και δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ.

Δεύτερο και επίσης σημαντικό είναι να προσπαθήσουν να βρουν στων χώρο στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, τον Μακέντα, η τον Χατζηγιοβάνη, κατά βάση. Ο ΟΦΗ έχει κενά κυρίως στο κέντρο της άμυνας και δεν το έχει πληρώσει σε αρκετά παιχνίδια, διότι οι αντίπαλοι ήταν άστοχοι. Στόχος είναι σήμερα ο Παναθηναϊκός να κάνει τις ευκαιρίες, αλλά να είναι και εύστοχος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ