ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι εκλεκτοί του Δώνη για τη Νέα Σμύρνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Άλτμαν, πανηγυρικό, Παναθηναϊκός (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετώπισε επιπλέον προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και άφησε εκτός τους Ινσούα, Κουλιμπαλί που είναι τραυματίες και τον Γιόχανσον που είναι τιμωρημένος.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο με τον Γιώργο Δώνη να επιλέγει μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου να παίρνει μαζί του 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα είναι στη διάθεση του για την αναμέτρηση με τους "κυανέρυθρους".

Ο 49χρονος τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τους Ινσούα, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον ενώ άφησε εκτός αποστολής και τον Αρμενάκα ο οποίος ακόμα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Μακέντα, Βέργος, Καμπετσής.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Κουλιμπαλί, Ινσούα, ο τιμωρημένος Γιόχανσον και οι Κότσαρης, Παντελάκης, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης, Αρμενάκας, Σέχου, Αποστολάκης, Θεοχάρης,

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ