ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ζαχίντ επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γκίας Ζαχίντ επιστρέφει μετά από 29 ημέρες στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Δώνης ανακουφίζεται αν δει κανείς τι έκανε η ομάδα χωρίς τον Νορβηγό μέσο.

Ο Γκίας Ζαχίντ σε μία ανύποπτη στιγμή της προπόνησης του Παναθηναϊκού στις 15 Νοεμβρίου ένιωσε ένα πόνο στο πόδι την στιγμή που γλίστρησε στο γήπεδο στο Κορωπί. Ολοι ανησύχησαν ότι έπαθε σοβαρή ζημιά εκτός από αυτόν, που το είχε ξαναπάθει πριν από χρόνια.

Είχε υποστεί ζημιά μικρότερη από αυτή, που θα μπορούσε να πάθει έτσι, όπως του …έφυγε το πόδι. Ρήξη έσω πλαγίου , που θα τον άφηνε έξω ένα μήνα. Ετσι και έγινε. Ένα μήνα μετά συγκεκριμένα 29 ημέρες μετά στις 14 Δεκεμβρίου θα επιστρέψει στο παιχνίδι με την Λαμία. Οι αριθμοί δείχνουν, πόσο λείπει από την ομάδα.

ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ ΣΕ ΔΥΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Ο Ζαχίντ την στιγμή που τραυματίστηκε ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Με αυτόν στην ενδεκάδα ο Παναθηναϊκός σημείωσε πέντε γκολ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ που ήταν το τελευταίο ματς που έπαιξε πριν τραυματιστεί. Με τον ΠΑΟΚ(2-2) σκόραρε το πρώτο γκολ, με την ΑΕΚ (3-2) εκτέλεσε το κόρνερ από το οποίο προήλθε το νικητήριο γκολ του Κολοβέτσιου, ενώ ο Νορβηγός δημιούργησε και το πρώτο γκολ, που πέτυχε ο Μακέντα. Ο Ζαχίντ ήταν on fire, όταν τραυματίστηκε. Αρκεί κανείς να ρίξει μία ματιά τι έκανε ο Παναθηναϊκός όλο το διάστημα που αγωνίστηκε χωρίς αυτόν, για να καταλάβει το πρόβλημα.

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Χωρίς τον Ζαχίντ, λοιπόν, αυτό τον μήνα ο Παναθηναϊκός έδωσε τρία παιχνίδια, πέτυχε μόλις δύο γκολ και έχασε τέσσερις βαθμούς. Στο Αγρίνιο η ομάδα κόλλησε στο μηδέν με τον Παναιτωλικό. Στη συνέχεια οι "πράσινοι" υποδέχθηκαν τον Αστέρα Τρίπολης και νίκησαν με 1-0 με το πέναλτι που πέτυχε ο Χατζηγιοβάνης , ενώ στον Βόλο πάλι ο Παναθηναϊκός σημείωσε ένα γκολ, πάλι με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, αλλά δεν κέρδισε, καθώς το ματς ήρθε 1-1 .

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΤΟΙΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ

Ο Ζαχίντ προπονείται κανονικά από την προηγούμενη εβδομάδα και κάθε μέρα είναι και καλύτερα. Στην χθεσινή προπόνηση έπαιξε κανονικά στο διπλό με τους βασικούς. Ο ίδιος δεν αισθάνεται 100% έτοιμος, αλλά θα παίξει. Θα αρχίσει το παιχνίδι και όσο αντέξει. Η παρουσία του μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και στο γκολ, αφού μην ξεχνάμε, ότι έχει πετύχει τρία γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ μετά τον Μακέντα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στις 4/1 το Άρης - ΠΑΟΚ, στις 5/1 το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Η... καθυστέρηση και ο Μπουζούκης
Παναθηναϊκός: Το μεταγραφικό πλάνο του Γενάρη
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ