ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Βοτανικός δεν σταματάει

ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα εργασίας για τη Διπλή Ανάπλαση ετοιμάζεται να φορέσει επίσημο "μανδύα" στο προσεχές χρονικό διάστημα, επαναφέροντας για τον Παναθηναϊκό το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Η αγωνιστική κρίση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό έχει επισκιάσει τα πάντα… Ακόμα και τη δουλειά που κάνει η ομάδα εργασίας για τη Διπλή Ανάπλαση, την οποία άρχισε ξανά μετά τη διακοπή του Δεκαπενταύγουστου. Πλέον, η επιτροπή έχει και επίσημο "μανδύα", αφού ο Κώστας Μπακογιάννης ανέλαβε τα καθήκοντα του από την 1η Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα εργασίας δεν συνεδρίασε τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα μέλη της δεν εργάζονται. Αντίθετα, η καθεμία από τις δύο πλευρές έχει αναλάβει να προχωρήσει συγκεκριμένα κομμάτια του έργου και μόλις τα ολοκληρώσουν, θα συναντηθούν για να ανακεφαλαιώσουν το συνολικό πρότζεκτ.

Επίσης, θα μεταφερθεί και η έδρα της επιτροπής, που μέχρι πρότινος ήταν το πολιτικό γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου στην Πλάκα. Η επόμενη συνεδρίαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην Πλατεία Κοτζιά, ώστε να έχει και συμβολικό χαρακτήρα για τις προθέσεις του νέου Δημάρχου Αθηναίων.

Μόλις η ομάδας εργασίας ολοκληρώσει την αποστολή της, θα αποκτήσει και θεσμική σύνδεση με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων. Άλλωστε, ο Δήμος είναι ο φορέας υλοποίησης του έργου και το νομικό πρόσωπο που θα προωθήσει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για την έναρξη της Διπλής Ανάπλασης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ