ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ο Μαλεζάνι αμυνόταν στην κόντρα οπαδών - Βαρδινογιάννη"

Στραματσόνι: "Ο Μαλεζάνι αμυνόταν στην κόντρα οπαδών - Βαρδινογιάννη"

Ο Αντρέα Στραματσόνι σε συνέντευξη του στην Ιταλία αναφέρθηκε τόσο στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό αλλά και στη συνεργασία Μαλεζάνι-Βαρδινογιάννη.

Συνέντευξη στην Ιταλία έδωσε ο Αντρέα Στραματσόνι μιλώντας φυσικά για την τραγωδία που βιώνει η πατρίδα του. Εν συνεχεία μίλησε και για θέματα που άπτονται στο ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό.

Τότε μίλησε και για τη δική του παρουσία στο τριφύλλι ενώ αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του Αλμπέρτο Μαλεζάνι και τη συνεργασία που είχε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Ο Στραματσόνι μίλησε στο «Centro Suono Sport» και είπε αρχικά: « Καταλαβαίνω πως το ποδόσφαιρο είναι η τρίτη ή η τέταρτη μεγαλύτερη βιομηχανία στον πλανήτη. Σίγουρα όταν σταματά το ποδόσφαιρο, η ζημιά είναι μεγάλη. Παρ’ όλα αυτά, το να συνεχίζουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου να μιλούν για ποδόσφαιρο αφήνει πολύ κακή εντύπωση. Κανείς δεν νοιάζεται για το ποδόσφαιρο, μιλάμε για υγεία και κάθε μέρα πεθαίνουν 700-800 άνθρωποι. Εγώ σκέφτομαι την οικογένειά μου, το ποδόσφαιρο κάποια στιγμή θα επιστρέψει».

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό δήλωσε: «Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία, ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα μεγαλύτερα brand στην Ευρώπη και οι οπαδοί του είναι αδερφοποιημένοι με εκείνους της Ρόμα. Σίγουρα η κοινωνία βρίσκεται σε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση και εγώ αυτό το πλήρωσα στον αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά, βγήκαμε δεύτεροι τη μία χρονιά και την επόμενη προκριθήκαμε στο Europa League, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από καιρό».

Ενώ για τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι είπε: «Ο Μαλεζάνι ήταν προπονητής στον σύλλογο σε μία πολύ καλύτερη οικονομικά κατάσταση αλλά με έναν εξαιρετικά αμφισβητούμενο πρόεδρο. Έτσι, ουσιαστικά ήταν αυτός που αμυνόταν στην κόντρα των οπαδών με τον τότε πρόεδρο (Γιάννη Βαρδινογιάννη)».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ