ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ρόντγουελ καθορίζει τον σχεδιασμό

Manchester City's Jack Rodwell during their English FA Cup fifth round soccer match against Leeds United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday Feb. 17, 2013. (AP Photo/Clint Hughes)
Manchester City's Jack Rodwell during their English FA Cup fifth round soccer match against Leeds United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday Feb. 17, 2013. (AP Photo/Clint Hughes) AP PHOTO/CLINT HUGHES

Ο Νίκος Νταμπίζας θέλει να τελειώσει πρώτα τις συζητήσεις με τον Τζακ Ρόντγουελ, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού.

Παρότι θα προτιμούσε να κλείσει τις μεταγραφές το συντομότερο δυνατό, ο Νίκος Νταμπίζας δεν πρόκειται να λειτουργήσει υπό πίεση. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει σε εξέλιξη τις συζητήσεις με τον Τζακ Ρόντγουελ, με έναν επιθετικό και ενδεχομένως με άλλους παίκτες που θα απασχολήσουν υπό προϋποθέσεις.

Ο Ρόντγουελ παραμένει πάντα στο επίκεντρο, διότι προορίζεται για βασικός. Ο Άγγλος αμυντικός χα εξακολουθεί να χρονοτριβεί ψάχνοντας πρόταση στην Championship, όμως τα περιθώρια στενεύουν. Από την άλλη, ο Νταμπίζας επιμένει διότι ο Ρόντγουελ έχει όλο το "πακέτο" που ταιριάζει στον Παναθηναϊκό και φαίνεται πως δεν υπάρχει αντίστοιχη περίπτωση στο μπλοκάκι του.

Η έκβαση των συζητήσεων με τον Ρόντγουελ θα επηρεάσει και τις υπόλοιπες μεταγραφικές εκκρεμότητες. Ο 28χρονος μεσοαμυντικός θα καλύψει τις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ εφόσον αποκτηθεί. Όμως, στο αρνητικό σενάριο ο Νταμπίζας θα ξαναβγεί στην αγορά για δύο παίκτες, άρα θα αναπροσαρμόσει ξανά τον σχεδιασμό του, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Νταμπίζας έχει συγκεκριμένο μπάτζετ για τις μεταγραφές και οι προσθήκες που θα κάνει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα εξαρτηθούν από τον Ρόντγουελ. Ο Άγγλος θα "καταναλώσει" το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων και θα καθορίσει πόσες μεταγραφές θα γίνουν. Επομένως, αναγκαστικά ο Νταμπίζας περιμένει την απάντηση του Ρόντγουελ, έχοντας κατά νου να εκμεταλλευτεί και την προθεσμία του Σεπτεμβρίου για τους ελεύθερους, εφόσον το κρίνει απαραίτητο.

Photo Credits: AP Photo/Clint Hughes

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ