ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ρόμπερτς διστάζει να μετακομίσει

Παναθηναϊκός: Ο Ρόμπερτς διστάζει να μετακομίσει

Ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει παρατήσει την υπόθεση του Καλούμ Ρόμπερτς, όμως ο 23χρονος εξτρέμ ακόμα δεν έχει πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό.

Σχεδόν τρεις μήνες συμπληρώνει το ενδιαφέρον του Νίκου Νταμπίζα για τον Καλούμ Ρόμπερτς. Ήταν στα μέσα Μαρτίου όταν έγινε γνωστό για πρώτη φορά ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει ασχοληθεί με τον ποδοσφαιριστή της Νιουκάστλ.

Έκτοτε, έχουν μεσολαβήσει πολλά. Ο Ρόμπερτς έπαιξε με τη Νιουκάσλ στον τελικό της Premier League U23 για την άνοδο από τη Β' κατηγορία, αποχαιρέτησε τους "ανθρακωρύχους", έκανε διακοπές στο Ντουμπάι με τους φίλους του και τα αγγλικά ΜΜΕ τον έχουν στείλει αρκετές φορές στον Παναθηναϊκό. Όμως, ο Ρόμπερτς δεν μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα.

Είναι προφανές ότι ο Ρόμπερτς διστάζει να αγωνιστεί σε μία τόσο μακρινή χώρα. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει "φτιάξει" το όνομα του στο Σεντ Τζέιμς Παρκ και δεν διακρίθηκε σε άλλο περιβάλλον. Στους τρεις δανεισμούς του στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, ο 23χρονος εξτρέμ δεν παρουσίασε κάτι εξαιρετικό.

Ο Ρόμπερτς προτιμά να εξαντλήσει τα περιθώρια για να συνεχίσει την καριέρα του στην Championship, παρά να μετακομίσει στην Ελλάδα. Αυτό είναι προφανές, αφού ο Άγγλος επιθετικός έχει μιλήσει αρκετές φορές με τον Νταμπίζα.

Από την άλλη, ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού περιμένει, αντιλαμβανόμενος ότι οι εναλλακτικές του, σε συνδυασμό με το περιορισμένοι μπάτζετ, δεν του επιτρέπουν να εγκαταλείψει την υπόθεση. Μένει να φανεί πόση υπομονή θα δείξει ακόμα.

Ο... ΤΣΟΥΧΤΕΡΟΣ ΑΑΡΟΝΣ

Ο Ρολάντο Άαρονς έχει κοινή "προέλευση" με τον Καλούμ Ρόμπερτς, αφού παίζει στη Νιουκάσλ. Ωστόσο, σε αντίθεση με τον Άγγλο, ο Άαρονς δεν είναι ελεύθερος. Για τα ποδοσφαιρικά προσόντα του ο Νίκος Νταμπίζας δεν έχει καμία αμφιβολία και τον θεωρεί ανώτερο του Ρόμπερτς. Όμως, αυτό έχει επιπτώσεις και στο κόστος.

Ο Άαρονς λαμβάνει από τη Νιουκάσλ περίπου 800.000 ευρώ τον χρόνο. Αν ο Νταμπίζας έπειθε τον 24χρονο ακραίο επιθετικό να φορέσει τα πράσινα, θα μπορούσε να καλύψει το 1/4 των αποδοχών του. Το υπόλοιπο ποσό έπρεπε να το καταβάλλει η Νιουκάσλ, που δεν κρίνει τόσο συμφέρουσα μία τέτοια συμφωνία. Ρεαλιστικά μιλώντας, ο Άαρονς έχει λίγες πιθανότητες να έρθει στο "Γεώργιος Καλαφάτης", καθαρά για οικονομικούς λόγους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ