ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο πρώτος γύρος παραμένει δύσβατος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον κύκλο των ντέρμπι και δεν έχει εύκολο πρόγραμμα έως του τέλος του 2018, αλλά αν τα καταφέρει θα έχει κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την πεντάδα.

Ο κύκλος των ντέρμπι έκλεισε για τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι εύκολο. Αντίθετα, οι "πράσινες" υποχρεώσεις περιλαμβάνουν μόνο ένα βατό εντός έδρας παιχνίδι και ένα πάρα πολύ δύσκολο, μία επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και δύο επισκέψεις στην επαρχία...

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ, στο θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι. Κάτι που σημαίνει ότι η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι απαραίτητη για την κατάληψη της πέμπτης θέσης.

Κατόπιν, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης", έναν από τους ανταγωνιστές για την πεντάδα. Είναι προφανές ότι το "διπλό" θα ισούται με... εξάποντο, λόγω των ίδιων στόχων. Μετά, τον περιμένει ο ΟΦΗ στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Η κρητική ομάδα είναι από τις αδύναμες τηςSuperleague, αλλά η έδρα είναι από τις πλέον εχθρικές για το Τριφύλλι εξαιτίας του γνωστού παρελθόντος.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο "Σπύρος Λούης" μετά τα δύο ταξίδια και θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο. Ο δεύτερος της βαθμολογίας επιβλήθηκε της ΑΕΚ την Κυριακή στο ίδιο γήπεδο και αποδεικνύεται ο πιο σταθερός στο πρωτάθλημα μετά τον ΠΑΟΚ. Τέλος, το 2018 θα κλείσει αγωνιστικά εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Σαφώς πιο αδύναμος αντίπαλος, αλλά παραδοσιακά ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται στη συγκεκριμένη πόλη.

Είναι ξεκάθαρο ότι αν καταφέρει να μπει στην πεντάδα, θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για τον στόχο του. Όχι επειδή ο δεύτερος γύρος θα είναι... περίπατος, αλλά διότι το Τριφύλλι θα έχει ξεπεράσει το αρχικό χάντικαπ του -6, θα έχει κερδίσει σε αυτοπεποίθηση και θα αρχίσει το 2019 σε πλεονεκτική θέση έναντι των ανταγωνιστών του...

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ