ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Πούγγουρας μένει "πράσινος" ως το 2023

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η νέα επαφή της πλευράς του Πούγγουρα με τον Ρόκα που διευθέτησε και τα (λιγοστά) επιμέρους "ανοικτά" ζητήματα γύρω από την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2023 και το τελικό ραντεβού που θα "σφραγίσει" το deal.

Πίσω από τις υποθέσεις των συμβολαίων που ολοκληρώνονται στο φινάλε της εφετινής σεζόν (ως γνωστόν δεν θα παραμείνουν οι Χρήστος Δώνης, Ινσούα, Γιόχανσον, Αποστολάκης, Βαγιαννίδης) οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν προετοιμάσει απ’ τον περασμένο Φεβρουάριο κι ένα πλάνο συζητήσεις για επεκτάσεις (και) με το επόμενο γκρουπ: Τους ενδεκαδάτους Αχιλλέα Πούγγουρα, Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά και τον «απαραίτητο» για το ροτέισον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη, οι οποίοι βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή.

Οι επαφές με τον Πούγγουρα για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023, ξεκίνησαν νωρίτερα απ’ όλους. Και είναι αλήθεια πως μετά από μία (λογική) απόσταση που καταγράφηκε στην πρώτη συζήτηση, στις επόμενες συζητήσεις που έγιναν οι δύο πλευρές ήρθαν πολύ πιο κοντά. Πριν το lockdown ο Τσάβι Ρόκα μίλησε για δεύτερη φορά με τους εκπροσώπους του Μακεδόνα στόπερ κι άρχισε να μειώνεται η διαφορά ανάμεσα σ’ αυτά που ζητούσε ο 24χρονος στόπερ (ένα συμβόλαιο επιπέδου Μπουζούκη-Χατζηγιοβάνη, ήτοι περίπου 140.000-150.000€) και σ’ αυτά που ήταν σε θέση να του δώσει ο Παναθηναϊκός.

Κατά τη διάρκεια του lockdown, όταν ο Ρόκα βρισκόταν στη Βαρκελώνη, είχε μία κρίσιμη τηλεφωνική επαφή με τους ανθρώπους του Πούγγουρα, κατά την οποία υπήρξε σύγκλιση των δύο πλευρών και ουσιαστικά έφτασαν σε μία πρώτη προφορική συμφωνία πάνω στα βασικά ζητήματα των αποδοχών του. Κι απέμενε απλά μία τελική συνάντηση εν Αθήναις για να συζητηθούν οι λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sport24.gr, προ λίγων ημερών (αφού επέστρεψε ο Ρόκα στην Αθήνα) έγινε ακόμη μία επαφή του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, με τους ατζέντηδες του 24χρονου αμυντικού, όπου άρχισαν να διευθετούν και τα (λιγοστά) επιμέρους «ανοικτά» ζητήματα που είχαν μείνει...

Οι δύο πλευρές μάλιστα, συμφώνησαν να κλείσουν μέσα στις επόμενες 10-15 ημέρες ένα τελικό ραντεβού, προκειμένου να «κλειδώσει» οριστικά η συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του Πούγγουρα κατά δύο χρόνια. Κι αν δεν υπάρξει κάποια «ανατροπή», ο αμυντικός του Παναθηναϊκού θα υπογράψει μέσα στον Ιούλιο, «δένοντας» το μέλλον του με το «τριφύλλι» για τα επόμενα τρία χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ