ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Πογιάτος ζήτησε ποιότητα και καλύτερη νοοτροπία

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντάνι Πογιάτος με συνεχείς παραινέσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού ζητούσε να βγάλουν ποιότητα στις ασκήσεις και να έχουν καλύτερη νοοτροπία παρά τη δικαιολογημένη κούραση λόγω της προετοιμασίας. Το Sport24.gr ήταν στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο Κορωπί.

Το Sport24.gr βρέθηκε στο Κορωπί στη δεύτερη ανοικτή προπόνηση (συμμετείχαν οι ίδιοι ακριβώς παίκτες με τη χθεσινή) του Παναθηναϊκού, η οποία διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης (12/8). Ο Ισπανός προπονητής του τριφυλλιού, Ντάνι Πογιάτος, όπως και την Τρίτη (11/8) με συνεχείς παραινέσεις στους παίκτες του ζητούσε να βγάλουν ποιότητα στις ασκήσεις και να έχουν καλύτερη νοοτροπία παρά τη δικαιολογημένη κούραση λόγω της προετοιμασίας.

Ο Σωκράτης Διούδης απουσίασε από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (12/8) επειδή αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο στομάχι και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τρέξιμο και διατατικές ασκήσεις, ενώ ακολούθησε άσκηση με πάσες με τη μία επαφή. Στη συνέχεια ακολούθησε άσκηση με δέκα διαφορετικούς σταθμούς, δηλαδή δέκα διαφορετικές ασκήσεις σε δίδυμα ποδοσφαιριστών με την κάθε άσκηση να διαρκεί 30 δευτερόλεπτα.

Στα πρώτα 45 λεπτά, σε αντίθεση με την Τρίτη, ο Μιγκέλ Αντρέου ανέλαβε την εκγύμναση των παικτών του (γενικά είχε τον πρώτο λόγο στην προπόνηση). Σε στιγμές κούρασης ο Ισπανός προπονητής πήρε το λόγο, απευθύνθηκε στους παίκτες του και ήταν σαφής: "Tώρα αρχίζουμε να δουλεύουμε, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε πιο σκληρά, να δείξουμε καλύτερη νοοτροπία και καλύτερη ποιότητα στις ασκήσεις για να δείξουμε τη δουλειά μας. Μπράβο σε όλους για το ρυθμό", έλεγε ενώ παράλληλα ζητούσε έξτρα πίεση.

Στην τελευταία άσκηση οι παίκτες του τριφυλλιού χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες με στόχο να σκοράρουν σε μικρές εστίες μετά από τρέξιμο και ασκήσεις κατοχής. Την πρώτη αποτελούσαν οι Αγιούμπ, Μαυμομμάτης, Καραγιάννης, Αθανασακόπουλος, Αΐτορ, Σαβιέρ, Κουρμπέλης, τη δεύτερη οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Θεοχάρης, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, την τρίτη οι Μακέντα, Καρλίτος, Περέα, Σαμαράς, Τζαβίδας και Σερπέζης.

Αυτό έγινε για να περάσουν όλες οι ομάδες από το σταθμό με τους χαμένους να την πληρώνουν με... πουσάπς. Μετά από αυτήν την άσκηση ακολούθησε τρέξιμο, άλλωστε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης αναλώθηκε στη φυσική κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανουάρ στο Sport24.gr: "Θα επέστρεφα στον Παναθηναϊκό"
Παναθηναϊκός: Τα οκτώ στοιχεία του Πογιάτος
Παναθηναϊκός: Κατοχή, κυκλοφορία και πίεση ζήτησε ο Πογιάτος
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ