ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο παραπονιάρης Αγιούμπ και η επική ατάκα του Πογιάτος

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιασίν Αγιούμπ γκρίνιαξε για την ήττα της ομάδας του με το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης με τον Ντάνι Πογιάτος να τον βάζει στη θέση του με μια ατάκα που σκόρπισε γέλια σε όλο το Κορωπί.

Όταν οι ομάδες ανοίγουν τις προπονήσεις τους όπως κάνει ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες δυο εβδομάδες πέρα από τη δουλειά του Πογιάτος και του κάθε προπονητή μπορείς να δεις και κάποια ευτράπελα που γίνονται η κάποιες πλάκες η να ακούσεις κάποιες ατάκες που χαλαρώνουν λίγο την ένταση της προπόνησης.

Μια τέτοια συνέβη την Τετάρτη το πρωί με πρωταγωνιστή τον Γιασίν Αγιούμπ. Όπως έχουμε γράψει ο διεθνής Μαροκινός μέσος δεν θέλει να χάνει ούτε στα δίπλα της προπόνησης και γκρινιάζει όλη την ώρα θυμίζοντας κάτι από τον Γιώργο Καραγκούνη.

Την Τετάρτη το πρωί όμως ήταν στην ομάδα των Άσπρων που ηττήθηκε με 11-10 από τους Πορτοκαλί. Με τη λήξη του παιχνιδιού ο Αγιούμπ βρήκε έναν λόγο για να παραπονεθεί για την ήττα της ομάδας του στον Πογιάτος.

Τότε όμως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε έτοιμη πληρωμένη απάντηση λέγοντας: "Γκρινιάζεις περισσότερο και από τη γιαγιά μου, ηρέμησε" και σκόρπισε φυσικά γέλιο σε συμπαίκτες και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο διεθνής μέσος και πάλι είχε φροντίσει να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα όταν κατάφερε να μην "φάει" την προσποίηση του Μακέντα, τον έκοψε και φώναξε προς το μέρος του Ιταλού "Το ήξερα ότι θα κάνεις προσποίηση. Το ήξερα".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Ψηλά την άμυνα θέλει ο Πογιάτος
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ