ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Νταμπίζας έχει πολλά ανοικτά μέτωπα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας καλείται να διαχειριστεί επιτυχώς τις ανανεώσεις, τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφές, σε ακόμα μία απαιτητική εβδομάδα για τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα μία γεμάτη εβδομάδα αρχίζει από τη Δευτέρα (10/6) για τον Νίκο Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να διαχειριστεί, για τις ανανεώσεις, τις αποδεσμεύσεις και τις μεταγραφές.

Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα ζητήματα δεν έχουν σημειώσει την αναμενόμενη πρόοδο και ο Νταμπίζας θα προσπαθήσει να το αλλάξει.

Βέβαια, είναι γεγονός ότι ο Νταμπίζας έχει "δεμένα χέρια" σε μεγάλο βαθμό, αφού έχει περιορισμένο μπάτζετ που δεν αρκεί για να ικανοποιήσει τους πάντες. Με λίγα χρήματα, ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού πρέπει να αυξήσει τις αποδοχές κάποιων παικτών, να λύσει τα συμβόλαια μερικών άλλων και να προχωρήσει στις αναγκαίες προσθήκες. Μάλλον μεmissionimpossibleμοιάζει...

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ: Πρόκειται για μία κατηγορία που ο Νταμπίζας επιτάχυνε τις εξελίξεις την προηγούμενη εβδομάδα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κατέθεσε προτάσεις στους Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη, Εμμανουηλίδη, στον Ινσούα και σε κάποιους εκ των νεαρών ποδοσφαιριστών και περιμένει τις απαντήσεις τους.

Ο Νταμπίζας έθεσε ένα άτυπο όριο για τις απαντήσεις μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου, ώστε να αποφύγει τις χρονοτριβές και να έχει μία εικόνα για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Βέβαια, ο παλαίμαχος αμυντικός γνωρίζει πως πιθανότατα με κάποιους εξ αυτών θα χρειαστεί δεύτερο και τρίτο κύκλο συζητήσεων.

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ: Χρονικά, ήταν η πρώτη κατηγορία που καταπιάστηκε ο Νταμπίζας, αλλά δεν έχει πετύχει πολλά. Οι Μουνιέ και Οικονόμου δεν έχουν αποδεσμευτεί παρά τις συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού, ο Άλτμαν δεν έχει απαντήσει ακόμα για τη μείωση των αποδοχών, οι Τζανδάρης, Βέργος και Στάικος παραμένουν μετέωροι. Ο Νταμπίζας δεν έχει άλλη επιλογή από το να περιμένει, έχοντας ξεκαθαρίσει πως όποιος δεν υπολογίζεται, θα τεθεί εκτός ομάδας.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Ο πιο δύσκολος τομέας, όταν οι πόροι είναι μηδαμινοί... Ο Νταμπίζας μιλάει με παίκτες και ομάδες, όμως τα δέλεαρ που έχει να προσφέρει είναι ελάχιστα. Παίκτες όπως ο Φάνος Κατελάρης θέλουν να αγωνιστούν στον Παναθηναϊκό, αλλά οι "πράσινοι" δεν μπορούν να τους αποκτήσουν. Η οικονομική στενότητα δεν θα μεταβληθεί και ο Νταμπίζας είναι αναγκασμένος να ψάξει για τις ευκαιρίες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ