ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Μυστακίδης και η συζήτηση Νταμπίζα - Δώνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Μυστακίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιανουάριος πλησιάζει και ο Γιάννης Μυστακίδης απασχολεί ξανά την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Διαβάστε στο Sport24.gr τι ισχύει με τον 24χρονο επιθετικό.

Με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να πλησιάζει, είναι λογικό να διαδίδονται σενάρια για μετακινήσεις παικτών. Ακόμα και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει περιορισμούς στις μεταγραφές και εφαρμόζει πολιτική λιτότητας από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Από την Παρασκευή (7/12) ανακινήθηκε η πιθανότητα επιστροφής του Γιάννη Μυστακίδη στο "Γεώργιος Καλαφάτης", μετά τον περσινό δανεισμό του. Ο 24χρονος επιθετικός αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν νιώθει χαρούμενος στους Ζωσιμάδες και ψάχνει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.

Ο Μυστακίδης έχει 10 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα με 1 γκολ, αλλά σε μόλις 448 λεπτά. Επιπλέον, η γενικότερη πορεία του ΠΑΣ δεν είναι καλή και ο ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι δεν τον βοηθάει να επανέρθει σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Μέχρι στιγμής, η σύνδεση Παναθηναϊκού - Μυστακίδη είναι μονόπλευρη. Ο Μυστακίδης έχει στείλει το μήνυμα ότι τον ενδιαφέρει να ξαναφορέσει τα πράσινα και περιμένει ανταπόκριση. Επίσης, επειδή ξέρει ότι ο Νταμπίζας και ο Δώνης θα ασχοληθούν μόνο με ελεύθερους, έχει αρχίσει συζητήσεις με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσει την αποδέσμευσή του.

Από την άλλη, ο Νταμπίζας και ο Δώνης έχουν ενημερωθεί για τον Μυστακίδη, αλλά δεν του έχουν πει κάτι περισσότερο. Σίγουρα δεν θα εξέταζαν καθόλου τον δανεισμό του, ωστόσο έως τώρα ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έχουν συζητήσει για τα μεταγραφικά. Πιθανότατα θα το κάνουν μετά τη λήξη του πρώτου γύρου, λίγο πριν αρχίσει ο Ιανουάριος.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής για τον οποίο θα μιλήσουν νωρίτερα ο Νταμπίζας και ο Δώνης είναι ο Παναγιώτης Αρμενάκας. Ο ομογενής εξτρέμ έχει μεταβεί στην Αγγλία και περιμένει την απάντηση μετά τη δοκιμή του. Από εκεί και πέρα, εάν ο Μυστακίδης μείνει ελεύθερος, τότε ο Νταμπίζας και ο Δώνης θα κρίνουν εάν θα κινηθούν για την απόκτηση του. Πάντα και με την έγκριση του Αλαφούζου για το οικονομικό κομμάτι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ