ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μπουζούκης το πρώτο θύμα της "Σοφίας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Μπουζούκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μπουζούκης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (4/1) λόγω ίωσης. Βγήκαν στο γήπεδο οι παίκτες παρά τον κακό καιρό.

Για δεύτερη μέρα (4/1) η "Σοφία" δυσκόλεψε την προπόνηση του Παναθηναϊκού, αλλά αυτή τη φορά δεν την ανέβαλε. Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στο γήπεδο του "Γεώργιος Καλαφάτης", παρά τη δυνατή βροχόπτωση.

Φυσικά, το κρύο είχε τις επιπτώσεις του… Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει προσβληθεί από ίωση και έμεινε στο σπίτι του για να αναρρώσει. Εάν δεν νιώθει καλά το Σάββατο (5/1), τότε θα συνεχίσει να είναι κλινήρης.

Στο μεταξύ, το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιγνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Οι Μακέντα και Άλτμαν συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και με θεραπεία ο Κότσαρης.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά το Σάββατο (5/1) στις 17:00. Είναι πιθανόν να παίξουν κανονικό διπλό, προκειμένου ο Δώνης να τους ξαναβάλει σε ρυθμό και να δοκιμάσει κάποια πράγματα εν όψει των εκτός έδρας παιχνιδιών με Λαμία και Παναιτωλικό.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Οι ρήτρες το πρόβλημα για τον Ρινάλντι
Παναθηναϊκός: Τα "πράσινα" στοιχήματα στον β' γύρο
Παναθηναϊκός: Οι πιο "φορτωμένοι" παίκτες στη Super League
Παναθηναϊκός: Το λάθος του Νταμπίζα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ