ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μπεκ "στριμώχνει" τον Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Ο Μπεκ "στριμώχνει" τον Χατζηγιοβάνη

Μετά την τρίτη προσθήκη εξτρέμ με τον Ούφε Μπεκ στο καλοκαίρι του 2019, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν προβλέπεται να έχει σημαντικό ρόλο στον Παναθηναϊκό.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση για να καταλάβει κάποιος πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση πλέον για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό. Ο Ούφε Μπεκ είναι ο τρίτος εξτρέμ που εντάσσεται στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2019, μετά τον Δημήτρη Κολοβό και τον Γιοάν Μολό. Αυτό σημαίνει ότι ο ανταγωνισμός αυξάνεται κατακόρυφα για τον 22χρονο επιθετικό.

Η λογική επιλογή για τον Χατζηγιοβάνη θα ήταν να επιδιώξει τη μεταγραφή του μέχρι το τέλος Αυγούστου. Όμως, ο Νταμπίζας απαιτεί 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να συναινέσει στην πώληση του 22χρονου εξτρέμ και μέχρι τώρα, καμία ομάδα δεν έχει τη διάθεση να πληρώσει το αντίτιμο. Αν δεν αλλάξει κάτι, ο Χατζηγιοβάνης θα μείνει στο "Καλαφάτης" μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του, τον Ιούνιο του 2020.

Είναι προφανές ότι στην ιεράρχηση του Δώνη, οι νεοαποκτηθέντες Κολοβός, Μολό και Μπεκ και οι νεαροί Καμπετσής και Κόναν που δεσμεύονται με μακροχρόνια συμβόλαια, θα έχουν προτεραιότητα. Αντίθετα, ο Χατζηγιοβάνης που θα περιμένει να τελειώσει η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, δεν προβλέπεται να πάρει πολλές ευκαιρίες.

Είναι δεδομένο ότι στο διάστημα που απομένει μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ο μάνατζερ του Χατζηγιοβάνη θα κάνει ότι μπορεί για να φέρει πρόταση στον Νταμπίζα. Αν οι προσπάθειες του θα στεφθούν από επιτυχία, θα αποδειχτεί σύντομα. Αλλιώς, ο Χατζηγιοβάνης θα κληθεί να περάσει μία δύσκολη σεζόν με ρόλο κομπάρσου...

ΕΠΙΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ

Ο δανεισμός του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στον Πανιώνιο έμοιαζε τελειωμένος. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει επιπλοκές που σχετίζονται με την αμοιβή του. Οι Νεοσμυρνιώτες ζητούν από τους "πράσινους" να καλύψουν τις αποδοχές του 19χρονου επιθετικού, αλλά το αίτημα τους δεν έχει γίνει αποδεκτό. Αν δεν βρεθεί λύση, τότε ο Εμμανουηλίδης θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Μπεκ
Παναθηναϊκός: Φιλική νίκη επί της Μαρκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ