ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μανουέλ Ρόκα έχει πιάσει ήδη δουλειά

Παναθηναϊκός: Ο Μανουέλ Ρόκα έχει πιάσει ήδη δουλειά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα σε διπλό ρόλο, τόσο στο πλευρό του Τσάβι Ρόκα στο σκάουτινγκ, όσο και στην ανάλυση των αντιπάλων του "τριφυλλιού". Το πλάνο του Ισπανού για το "διάβασμα" των άλλων ομάδων

Ρόκα εις το... τετράγωνο κι επίσημα πλέον στο οργανόγραμμα του Παναθηναϊκού, από το πρωί της Τρίτης (11/8), με τους "πράσινους" να ανακοινώνουν την πρόσληψη του παλαίμαχου τερματοφύλακα κι πρώην προπονητή (σε Ολυμπιακό Βόλου, Πανθρακικό, Πλατανιά, Δόξα Δράμας, Ηρακλή), Χοσέ Μανουέλ Ρόκα σε διπλό ρόλο.

Τόσο στο πλευρό του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Τσάβι Ρόκα, στο τμήμα σκάουτινγκ και μελέτης "υποψήφιων" μεταγραφικών στόχων του "τριφυλλιού", όσο και δίπλα στον προπονητή Ντάνι Πογιάτος και το επιτελείο του, στην ανάλυση των αντιπάλων του Παναθηναϊκού σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος.

Μόνο που ο 44χρονος Χοσέ Μανουέλ Ρόκα έχει ήδη... πιάσει δουλειά στους "πράσινους" εδώ και περίπου μία εβδομάδα. Έχει ήδη αναλύσει με τον συνεπώνυμό του τεχνικό διευθυντή του "τριφυλλιού" το πώς θα κινείται στο σκάουτινγκ των παικτών που παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός, ενώ παράλληλα έχει αρχίσει τη... μελέτη των αντιπάλων. Με πρώτους-πρώτους τον ΟΦΗ και τη Λαμία, τις ομάδες δηλαδή που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο και τρίτο φιλικό προετοιμασίας του στις 26/8 και 29/8 αντίστοιχα.

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΟΓΙΑΤΟΣ

Ο Ισπανός έχει ήδη αρχίσει να συλλέξει πληροφορίες και υλικό για τις κινήσεις και των δύο ομάδων στις μεταγραφές, ενώ θα επιδιώξει να δει και φιλικά τους εκ του σύνεγγυς, προκειμένου να γίνει μία πρώτη ανάλυση πριν από τα ματς με τον Παναθηναϊκό.

Αντίστοιχα θα κινηθεί και με άλλες ομάδες της Super League. Θα εμπλουτίζει καθημερινά το αρχείο του με φιλικά παιχνίδια όλων των συλλόγων της Λίγκας, ενώ όπου κι όποτε το επιτρέπουν οι συνθήκες (και δεν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη) θα πηγαίνει κι ο ίδιος ο Μανουέλ Ρόκα από κοντά για να βλέπει αγώνες. Προκειμένου να γίνει μία συνολική προετοιμασία ανάλυσης των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στις εγχώριες διοργανώσεις και να είναι σε θέση κι ο Πογιάτος με τους συνεργάτες του να έχουν μία πολύ καλύτερη εικόνα γι’ αυτά που θα συναντήσουν, πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Πολύ σημαντικό "εργαλείο" -αν μη τι άλλο- όλο αυτό το "πακέτο" για έναν προπονητή που έρχεται να δουλέψει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι φυσιολογικό να χρειάζεται το χρόνο του για να "μάθει" τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού, τις διατάξεις τους, τους παίκτες "κλειδιά". Όσο κι αν ο Πογιάτος προσπάθησε να κάνει... ταχύρυθμα, κατά τη διάρκεια των playoffs παρακολουθώντας, εκτός από τους αγώνες των "πράσινων" και πολλά απ’ τα ματς των ομάδων των playouts.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: Τέλος και ο Φάουστο, παίρνουν σειρά οι επόμενοι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ