Παναθηναϊκός: Ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον στην έκκληση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για να βοηθήσουν στη σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Μεγάλη κινητοποίηση επικράτησε στον κόσμο του Τριφυλλιού, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη και το κάλεσμα "Κρατήστε ζωντανό τον Παναθηναϊκό". Εκατοντάδες "πράσινοι" τηλεφωνούν στα γραφεία της ΚΑΕ και του ΑΟ και ζητούσαν πληροφορίες για τους τρόπους ενίσχυσης και εξέφραζαν τη διάθεση να συνδράμουν.

Οι κλήσεις δεν περιορίστηκαν στην Αττική, αφού πολλοί οπαδοί από την επαρχία, τα νησιά, ακόμα και το εξωτερικό σκοπεύουν να ανταποκριθούν στην έκκληση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο επιτελείο του Γιαννακόπουλου δεν περίμεναν τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο και τη χαρακτήριζαν συγκλονιστική.

Επίσης, τα social media γέμισαν από αναρτήσεις χρηστών που έδειχναν την εγγραφή τους και καλούσαν και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους. Η εκκίνηση που έκανε ο κόσμος του Τριφυλλιού την πρώτη μέρα ήταν εξαιρετική και αποτελεί προμήνυμα για τη συνέχεια...

Αναλυτικά οι τρόποι ενίσχυσης του Παναθηναϊκού:

"Έφτασε η ώρα για τα εκατομμύρια των φιλάθλων του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας.

Σε συνέχεια της συνέντευξης Τύπου του Πρόεδρου μας, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, η ανταπόκριση των φιλάθλων ήταν μεγάλη, με χιλιάδες να εκφράζουν την επιθυμία να στηρίξουν άμεσα και εμπράκτως την προσπάθεια να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναθηναϊκό μας.

Για αυτό το λόγο, και έως ότου γίνει η παρουσίαση την επόμενη εβδομάδα του επίσημου φορέα στήριξής του εγχειρήματος Pao Alive, έχουν ανοιχθεί αρχικώς τέσσερις ειδικοί τραπεζικοί λογαριασμοί με μόνο και αποκλειστικό δικαιούχο τον Παναθηναϊκό Α.Ο. στις τράπεζες ALPHA BANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και EUROBANK, καθώς και ειδική ενότητα στο viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-alive/), όπου ο καθένας μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί ώστε να στηρίξει το εγχείρημα.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί είναι οι κάτωθι:

ALPHA BANK: GR4601403440344002002002028

Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: CRBAGRAA

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR3801717520006752146005377

Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: PIRBGRAA

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR7701107210000072110050068

Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: ETHNGRAA

EUROBANK: GR9702600530000790201051423

Για καταθέσεις από το εξωτερικό ο τραπεζικός κωδικός SWIFT/BIC είναι: ERBKGRAA

Παράλληλα λειτουργεί και ειδικό τηλεφωνικό κέντρο στις γραμμές 214 4022566-8, καθημερινά από τις 10.00 – 18.00 όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν και με αυτόν τον τρόπο να συνεισφέρουν οικονομικά" .   

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πώς η Jennifer Aniston διέλυσε (κυριολεκτικά) το Instagram

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα η Rachel των Friends έχει σπάσει ρεκόρ, έχει ρίξει servers και έχει μεταμορφωθεί σε expert του παιχνιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS