ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Ινσούα θα προλάβει τον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 27χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ, Εμάνουελ Ινσούα, απέφυγε την Παρασκευή (22/2) μόνο τις ασκήσεις που χρειαζόταν σωματική επαφή και από Δευτέρα (25/2) θα προπονηθεί κανονικά.

Μόνο η μάσκα λείπει από τον Εμάνουελ Ινσούα, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη. Την Παρασκευή (22/2), ο 27χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ-χαφ συμμετείχε στις ασκήσεις που χρειάζονται σωματική επαφή και έδειξε ότι θα προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Εμάνουελ Ινσούα θα φορέσει το προστατευτικό για το ζυγωματικό του και από τη Δευτέρα (25/2), θα προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του σε όλο το πρόγραμμα. Είναι κάτι που το περιμένει και ο ίδιος, αφού νιώθει σαν... θηρίο στο κλουβί που δεν θα παίξει με τον Πανιώνιο.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής με μπάλα, τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Ο Κουλιμπαλί έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ο Εμμανουηλίδης γυμνάστηκε μόνος του. Οι παίκτες θα προπονηθούν το απόγευμα του Σαββάτου (23/2) και μετά ο Δώνης θα ανακοινώσει την αποστολή για την κυριακάτικη (24/2) αναμέτρηση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ