ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Δώνης θέλει μετάγγιση σκληράδας το καλοκαίρι

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης θέλει παίκτες που θα δώσουν χαρακτηριστικά, τα οποία δεν διαθέτουν όσοι αγωνίζονται φέτος στον Παναθηναϊκό. Το Sport24.gr αναλύει.

Έχει καταστεί σαφές ότι εάν δεν σημειωθεί μεταβολή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει με πολιτική λιτότητας την επόμενη σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι το μπάτζετ θα διατηρηθεί στα φετινά επίπεδα, ίσως με μία μικρή αύξηση, αλλά σίγουρα όχι σε υπερβολικό βαθμό.

Ο Γιώργος Δώνης είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει τους παίκτες που του χρειάζονται, αλλά το έργο του είναι δύσκολο υπό τις παρούσες συνθήκες. Περαιτέρω, σύμφωνα με τον Δώνη από το ρόστερ του Παναθηναϊκού λείπουν τρία στοιχεία: το ύψος, ο όγκος και η δύναμη.

Ο Δώνης εκτιμά ότι ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη ενίσχυσης σε αυτούς τους τομείς, αφού οι υφιστάμενοι ποδοσφαιριστές δεν διαθέτουν τέτοια χαρακτηριστικά. Βέβαια, δεν είναι εύκολο να εντοπιστούν οι μεταγραφές που θα προσδώσουν στο έμψυχο δυναμικό όσα δεν διαθέτει το υπάρχον ρόστερ.

Με βάση το πλάνο του, ο 50χρονος προπονητής θα ήθελε να προσθέσει σε κάθε γραμμή έναν ποδοσφαιριστή που να έχει τα προαναφερόμενα προσόντα. Έναν στόπερ με παρόμοιο στυλ με του Μολέντο, έναν σκληροτράχηλο αμυντικό χαφ που να βγαίνει πρώτος στη μπάλα (κλεψίματα, επιθετική άμυνα) και έναν εξτρέμ ο οποίος να έχει τη "μπούκα" στην αντίπαλη περιοχή.

Η πρόθεση του Δώνη είναι ο Παναθηναϊκός του 2019 - 2020 να έχει στο "ρεπερτόριο" του το physical game, ένα κομμάτι στο οποίο υστερεί. Όταν ο αντίπαλος υπερτερεί στις προσωπικές μονομαχίες, τότε παίρνει το "πάνω χέρι" στο παιχνίδι και η ομάδα του Δώνη μπλοκάρει, όπως συνέβη στα Γιάννινα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ