ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Δώνης ετοιμάζει Ξενόπουλο για ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Ο Δώνης ετοιμάζει Ξενόπουλο για ΑΕΚ
Xenopoulos, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης στο πλαίσιο των ευκαιριών που δίνει σε όλους τους παίκτες αναμένεται να ξεκινήσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (12/07, 20.00) τον Βασίλη Ξενόπουλο κάτω από τα δοκάρια.

Την ευκαιρία του στα υπόλοιπα ματς των playoffs της Super League αναμένεται να πάρει και ο Βασίλης Ξενόπουλος. Ο Γιώργος Δώνης θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού που έχει διαθεσή του.

Ειδικά στους τερματοφύλακες είχε αποφασίσει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους για να γίνει ακόμα πιο ακριβοδίκαιη η αξιολόγηση τους στο τέλος.

Σε αυτό το πλαίσιο μετά τον Χριστογεώργο, αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του και ο Βασίλης Ξενόπουλος. Ο 22χρονος τερματοφύλακας, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (12/07,20.00).

Αυτό θα είναι το δεύτερορ ματς του μετά την αναμέτρηση με τον Βόλο στην τελευταία αγωνιστική κανονικής περιόδου. Μάλιστα, είναι πιθανό ο Γιώργος Δώνης να του δώσει φανέλα βασικού και στο ματς με τον Άρη στο Βικελίδης.

Ο Βασίλης Ξενόπουλος έχει συμβόλαιο έναν ακόμα χρόνο. Το πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι να τον καλέσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για ανανέωση μέχρι το 2023 και ανάλογα με το πως θα πάει η προετοιμασία θα κριθεί αν θα μείνει ως νούμερο 3 ή εάν θα πάει δανεικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ