ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Δώνης δεν περιμένει μεταγραφές τον Ιανουάριο

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα ενισχυθεί στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που ακόμα δεν έχουν βοηθήσει.

Ο Γιώργος Δώνης επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου του ματς Παναθηναϊκός - Απόλλων, ότι περιμένει εσωτερικές και όχι εξωτερικές μεταγραφές. Η αναφορά του δεν ήταν τυχαία και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι δύσκολα θα ενισχυθεί το ρόστερ τον Ιανουάριο.

Ασφαλώς, οι δηλώσεις του Δώνη δεν σημαίνουν ότι δεν υπάρχουν κενά. Το αντίθετα, αφού ο Παναθηναϊκός έχει εμφανείς ελλείψεις. Ωστόσο, τα ελάχιστα χρήματα σε συνδυασμό με τις λίγες διαθέσιμες επιλογές λόγω των περιορισμών, δεν επιτρέπουν ουσιαστικές προσθήκες.

Όσον αφορά τον Πάνο Αρμενάκα, ο Δώνης περιέγραψε την πραγματικότητα. Ο ομογενής επιθετικός έχει αδιαμφισβήτητα προσόντα, αλλά είναι εμφανές ότι τακτικά δεν έχει μπει σε "καλούπι". Ο Δώνης πρέπει να αποφασίσει αν αξίζει να τον δουλέψει ή όχι, αφού πλέον τα κριτήρια του έχουν μεταβληθεί σε σχέση με τα αντίστοιχα που είχε το καλοκαίρι.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ

Εφόσον δεν θα ενσωματωθούν νεοαποκτηθέντες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Δώνης είναι υποχρεωμένος να "στύψει" τους υπάρχοντες για να βρει λύσεις. Διότι είναι γεγονός ότι κάποιοι από τους παίκτες του ρόστερ, είτε έχουν δώσει μικρή βοήθεια, είτε δεν έχουν προσφέρει καθόλου.

Κυρίως, ο Δώνης περιμένει περισσότερα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αφού αρκετοί δεν έχουν μπει στην εξίσωση. Οι Άλτμαν, Μουνιέ, Βέργος, Εμμανουηλίδης είναι σημαντικές μονάδες για τον προπονητή και στη συνέχεια, θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν. Κάτι απαραίτητο προκειμένου ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει την πέμπτη θέση.

Το θετικό για τον Δώνη είναι ότι ο Δεκέμβριος περιλαμβάνει έξι παιχνίδια: τέσσερα για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο. Επομένως, θα έχει την ευχέρεια να μοιράσει το χρόνο και να τσεκάρει και άλλους παίκτες, όπως οι Τζανδάρης, Στάικος, Παντελάκης, οι οποίοι αναμένουν την ευκαιρία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ