ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Διούδης κάνει γκελ στην Ισπανία

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όσο ο Σωκράτης Διούδης δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, τόσο οι σειρήνες από το εξωτερικό θα πληθαίνουν για τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Μπέτις, Βαγιαδολίδ, Λεγανές και Εσπανιόλ... Αυτές οι τέσσερις ομάδες από την Ισπανία φέρονται να παρακολουθούν τον Σωκράτη Διούδη, σύμφωνα με το“τιτίβισμα” του λογαριασμού “TODO FICHAJES” στο Twitter.

Το προφίλ που καταγράφει τις φήμες που αφορούν την ισπανική αγορά, υποστήριξε ότι η Μπέτις ρώτησε για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν αποκαλύπτει την απάντηση που έλαβε. Επιπροσθέτως, δεν διευκρινίζει εάν επρόκειτο για επίσημη πρόταση ή για απλή εκδήλωση προθέσεων.

Η Βαγιαδολίδ και η Λεγανές διερεύνησαν και αυτές για τον Σωκράτη Διούδη, όμως τελικά κατέληξαν στον Αντρέ Γκράντι και στον Χουάν Σοριάνο, αντίστοιχα. Όσο για την Εσπανιόλ, έχει στη λίστα της τον γκολκίπερ του Τριφυλλιού γιατί ψάχνει κάποιον για την εστία της.

Ανεξάρτητα με το “τιτίβισμα” από την Ισπανία, από το περιβάλλον του Διούδη ξέρουν για την προσέγγιση της Μπέτις. Η ομάδα από την Ανδαλουσία έχει ανοιχτό φάκελο για τον 26χρονο τερματοφύλακα και τον τσέκαρε καθ' όλη την προηγούμενη χρονιά.

Είναι σίγουρο ότι ο Διούδης θα μείνει στο “ραντάρ” της Μπέτις τη νέα σεζόν, που θα είναι η τρίτη και τελευταία του με τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του Διούδη λήγει τον Ιούνιο του 2020 και αν δεν ανανεωθεί, από την 1η Γενάρη θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Ο Διούδης δεν συμπεριλαμβανόταν στον πρώτο κύκλο των επαφών που έκανε ο Νταμπίζας για νέο συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι παραμένει υπό αξιολόγηση και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα ασχοληθεί μαζί του σε μεταγενέστερο χρόνο. Βέβαια, την ίδια στιγμή ο 26χρονος τερματοφύλακας μπορεί να ψάξει κάτι πιο δελεαστικό για τον ίδιο, όσο το Τριφύλλι δεν σπεύδει να τον κλείσει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ