ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Αρμενάκας δεν θα είναι η μόνη μεταγραφή

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αρμενάκας EUROKINISSI

Ο Νίκος Νταμπίζας σκανάρει τις διαθέσιμες επιλογές για τον Ιανουάριο, έχοντας θέσει προϋποθέσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Διαβάστε λεπτομέρειες στο Sport24.gr.

Η μεταγραφή του Πάνου Αρμενάκα είναι η πρώτη του Παναθηναϊκού εν όψει του Ιανουαρίου και ενδέχεται να μην είναι η τελευταία. Ο 20χρονος εξτρέμ θεωρείται μία επένδυση για το μέλλον και δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος θα δώσει λύσεις με το "καλημέρα". Οπότε, κάτι πιο έτοιμο θα ήταν καλοδεχούμενο...

Ο Νταμπίζας σκανάρει τις διαθέσιμες επιλογές και είναι γεγονός ότι η "δεξαμενή" που τσεκάρει, έχει όρια. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει τους περιορισμούς της εθνικότητας (μόνο Έλληνες) και της ηλικίας (μόνο ένας άνω των 23), αλλά τουλάχιστον έχει πάρει το "ΟΚ" του Γιάννη Αλαφούζου για το οικονομικό κομμάτι.

Ο Αλαφούζος θέλει να στηρίξει το έργο του Γιώργου Δώνη και έχει εγκρίνει μία μικρή υπέρβαση στην πολιτική λιτότητας, εφόσον ο Νταμπίζας κρίνει ότι πρόκειται για μία συμφέρουσα συμφωνία. Βέβαια, ο Αλαφούζος εμπιστεύεται τον Νταμπίζα ότι δεν πρόκειται να ξεφύγει από τα όρια που έχουν θέσει για το μπάτζετ.

Οι Έλληνες οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν άμεσα στον Παναθηναϊκό είναι συγκεκριμένοι. Για παράδειγμα, ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Μυστακίδης είναι δύο περιπτώσεις, αλλά έχουν τους αστερίσκους τους. Ο Κονέ προέρχεται από πολύμηνη αποχή και δεν έχει ρυθμό, ενώ ο Μυστακίδης δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό προβληματίζει.

Επιπλέον, ο Νταμπίζας έχει θέσει μία σημαντική παράμετρο: θα αποκτηθεί παίκτης που θα έχει μακροχρόνια προοπτική. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν ενδιαφέρεται για εξάμηνο δανεισμό ή για έναν παίκτη ο οποίος θα έρθει για λίγους μήνες και θα ζητάει τον "ουρανό με τα άστρα" για να συνεχίσει. Η φετινή σεζόν είναι ειδικών συνθηκών και για αυτό έχουν μπει διαφορετικά κριτήρια.

Από εκεί και πέρα, ο Νταμπίζας παρακολουθεί διακριτικά τον 19χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Μάριο Σιαμπάνη. Ο Σιαμπάνης από την Πρωτοχρονιά έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα, αφού το συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου. Ο Νταμπίζας ίσως προσεγγίσει τον Σιαμπάνη για να του προτείνει συνεργασία και εφόσον εξασφαλίσει θετική απάντηση, τότε θα ζητήσει από τον ΠΑΟΚ να αποδεσμεύσει άμεσα τον παίκτη, με αντάλλαγμα τη διατήρηση ποσοστού μεταπώλησης...

Photo Credits: Eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ