Παναθηναϊκός: Ο Αρμενάκας δεν επηρεάζει τη μεταγραφική πολιτική

Ο Παναθηναϊκός δεν θα παρεκκλίνει από τη λιτότητα και μόνο νεαροί και φτηνοί παίκτες, όπως ο Πάνος Αρμενάκας, μπορούν να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Ο Πάνος Αρμενάκας δοκιμάζεται από τον Γιώργο Δώνη σε μία χρονική περίοδο που το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα πάρει ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο. Ο 20χρονος εξτρέμ έχει ενδιαφέρον βιογραφικό για την ηλικία του και θα προσπαθήσει να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ του "τριφυλλιού".

Η έλευση του Αρμενάκα στο "Γεώργιος Καλαφάτης" δεν αναιρεί τις πληροφορίες περί μη μεταγραφής. Αντίθετα, τις επιβεβαιώνει. Διότι ο Αρμενάκας είναι ελεύθερος και εφόσον πείσει τον Γιώργο Δώνη, τότει θα υπογράψει συμβόλαιο με χαμηλές απολαβές, που δεν θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός έχει ελλείψεις στο ρόστερ, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να τις καλύψει. Πρωτίστως, για οικονομικούς λόγους και έπειτα εξαιτίας των περιορισμών στις μεταγραφές, επειδή η ΠΑΕ δεν έχει αδειοδοτηθεί. Ναι μεν ο Νίκος Νταμπίζας είναι αποτελεσματικός και εύστοχος στις επιλογές του, αλλά δεν επαγγέλλεται θαυματοποιός.

Μόνο νεαροί και ελεύθεροι παίκτες, όπως ο Πάνος Αρμενάκας, έχουν το δέλεαρ να φορέσουν τα πράσινα αυτή την εποχή. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό ως την υπέρτατη πρόκληση, δεν αμείβονται με πολλά και ασφαλώς, εξελίσσονται σε στοιχήματα. Αν βγουν, κερδίζουν όλοι, αν αποτύχουν, το κόστος είναι αμελητέο.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρώτησαν επιτέλους τον DiCaprio αν θα χωρούσε στην πόρτα του Τιτανικού

Έχει μιλήσει η Winslet. Έχει μιλήσει ο Cameron. Έχει μιλήσει η επιστήμη. Ώρα να ακούσουμε και τον ίδιο τον Jack.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ