ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο "αποχαιρετισμός" του Αντονίτο με Δον Κιχώτη

Παναθηναϊκός: Ο "αποχαιρετισμός" του Αντονίτο με Δον Κιχώτη

Το εμπνευσμένο από τον Θερβάντες "μήνυμα" του Αντονίτο στο Instagram, πριν πετάξει για την Αθήνα, για το "αντίο" στη Βαγιαδολίδ και τη νέα σελίδα της καριέρας του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αντόνιο Ρεγάλ (σ.σ. Αντονίτο) ετοιμάζει τις... βαλίτσες του για την Αθήνα, όπου αναμένεται να φτάσει μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης (23/9) προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2022.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης, ο 32χρονος Ισπανός δεξιός μπακ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα post που έμοιαζε με αποχαιρετισμό προς τη Βαγιαδολίδ, στο οποίο έκανε tag τον ατζέντη του Ενρίκε Ροσάδο, με τον οποίο θα ταξιδέψουν σήμερα για την Αθήνα.

Τα δε λόγια, που χρησιμοποίησε στο μήνυμά του (και φαινόταν σαν να τα λέει προς τον μάνατζέρ του) ήταν από ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια από τον καταπληκτικό "Δον Κιχώτη" του Μιγκέλ ντε Θερβάντες. Και περιέγραφε σε μεγάλο βαθμό τα συναισθήματά του για το "αντίο" στη Βαγιαδολίδ έπειτα από τρία χρόνια και τη νέα "σελίδα" που ανοίγει ο ίδιος στον Παναθηναϊκό.

"Σήμερα είναι η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας, αγαπητέ Σάντσο. Τα μεγαλύτερα εμπόδια, είναι οι δικές μας αναποφάσιστες στιγμές. Ο ισχυρότερος εχθρός μας, ο φόβος του ισχυρού και ο εαυτός μας. Το πιο εύκολο πράγμα, είναι να κάνεις λάθη. το πιο καταστροφικό, είναι τα ψέματα και ο εγωισμός. Η χειρότερη ήττα, είναι η αποθάρρυνση. Τα πιο επικίνδυνα ελαττώματα, είναι η υπερβολική υπερηφάνεια και η οργή. Τα πιο ευχάριστα συναισθήματα, είναι να αισθάνεσαι καλά με τη συνείδησή σου, η προσπάθεια να γίνεσαι καλύτερος χωρίς να είσαι τέλειος και πάνω απ όλα, η διάθεση να κάνεις το καλό και να καταπολεμάς την αδικία όπου κι αν βρίσκεται...", έγραφε το μήνυμα που ανέβασε ο Ισπανός μπακ. Αν μη τι άλλο πολύ "διαφορετικό" σε σχέση με τα κοινότυπα "αντίο" που είχαμε συνηθίσει.

Παναθηναϊκός: Ο "αποχαιρετισμός" του Αντονίτο με Δον Κιχώτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Κάλυψε μεμιάς το εφετινό μπάτζετ του
Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Αντονίτο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ