ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο αποβληθείς Κάτσε παίζει στο πιάνο το soundtrack του "Τιτανικού"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κάτσε, απογοήτευση (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Έργκους Κάτσε που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό πριν η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρήσει από το Αγρίνιο έπαιξε πιάνο στο ξενοδοχείο της ομάδας και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του.

Ο Έργκους Κάτσε αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό με δυο κίτρινες κάρτες και ήταν εμφανώς απογοητευμένος μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι παρακολουθώντας το από την είσοδο των αποδυτηρίων.

Λίγες ώρες αργότερα όμως ο διεθνής μέσος του Παναθηναϊκού και αφού το τριφύλλι είχε πάρει μια σπουδαία νίκη πρωταγωνίστησε στη διάρκεια του δείπνου των παικτών του τριφυλλιού.

Ο Κάτσε κάθισε στο πιάνο και άρχισε να παίζει το soundtrack του τιτανικού με τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν και να τον χειροκροτούν.



Μάλιστα στη διάρκεια του δείπνου των μελών της αποστολής υπήρξε και μια έκπληξη προς τον Γιώργο Γεωργιάδη, μέλος του τεχνικού τιμ του τριφυλλιού ο οποίος είχε τα γενέθλια του.

Άπαντες του τραγούδησαν και του ευχήθηκαν ζητώντας από τον ίδιο να πει δυο λόγια. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε υγεία και νίκες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ