ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Άλτμαν τρέχει να προλάβει το 2019

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Όμρι Άλτμαν έχει πάρει το "ΟΚ" για να φορτσάρει και αναλόγως με την πορεία του, μπορεί να προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Κισσαμικό.

Αντίστροφα μετράει ο Όμρι Άλτμαν, προκειμένου να επανέρθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Ισραηλινός επιθετικός άκουσε ευχάριστα νέα από τον γιατρό του στο Τελ Αβίβ και αισιοδοξεί ότι θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη πριν το τέλος του 2018!

Ο Άλτμαν μετέβη την προηγούμενη εβδομάδα στην πατρίδα του και επισκέφτηκε τον ορθοπεδικό που τον χειρούργησε στους χιαστούς. Η εξέταση έδειξε ότι ο τραυματισμός του έχει αποκατασταθεί πλήρως και ο ποδοσφαιριστής μπορεί να προπονηθεί σε φουλ ένταση χωρίς να φοβάται την υποτροπή.

Ήδη, ο Άλτμαν γυμνάζεται με τους συμπαίκτες του και συμμετέχει στα εσωτερικά διπλά. Φυσικά, η επανένταξη του θα πραγματοποιηθεί με προσοχή, αφού ο 24χρονος στράικερ δεν έχει κάνει προετοιμασία και δεν πρέπει να ζορίσει το σώμα του, στην προσπάθεια του να φτάσει στο 100%.

Ο Άλτμαν έχει συζητήσει με τον Γιώργο Δώνη και έχουν συμφωνήσει ότι θα τον χρησιμοποιήσει χωρίς να βιαστούν. Το σημαντικό είναι ότι ο Άλτμαν να παίξει όταν θα είναι απολύτως έτοιμος, ώστε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό σε μία σεζόν που οι λύσεις στην επίθεση είναι περιορισμένες.

Ο Δώνης θα τσεκάρει την πορεία του Άλτμαν και εφόσον πάρει την έγκριση από το ιατρικό επιτελείο, θα τον πάρει στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Κισσαμικό. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του ομίλου θα είναι αδιάφορο και θα προσφέρεται για να παίξει ο Άλτμαν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ