ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Άλτμαν ψάχνει στην Ολλανδία

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όμρι Άλτμαν ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να φύγει από την Αθήνα και προτιμά τη μετακόμιση του σε άλλη χώρα της Ευρώπης.

Τις επιλογές για το μέλλον του αναλογίζεται ο Όμρι Άλτμαν, αφού φαίνεται πως δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο Ισραηλινός επιθετικός δεν ενθουσιάζεται με την προτεινόμενη μείωση αποδοχών και αναμένεται να μετακομίσει. Ωστόσο, το πού είναι ανοιχτό...

Καταρχάς, ο Άλτμαν έχει πέραση στο Ισραήλ. Ήδη, ο προπονητής Ρόνι Λέβι ανέλαβε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και ζήτησε την απόκτηση του 25χρονου στράικερ. Ο Λέβι έχει σχέση με τον Άλτμαν και φέρεται να τον προσέγγισε πριν λίγες μέρες, αλλά σε πρώτη φάση ο ποδοσφαιριστής προτιμά το εξωτερικό και όχι τον επαναπατρισμό.

Το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Άλτμαν έχει διαύλους με την Ολλανδία και τον έχει προτείνει σε ομάδες. Αυτές που έχουν ρωτήσει λεπτομέρειες για τον παίκτη είναι η Βίλεμ, η Γκρόνιγκεν και η Χέρενφεϊν, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι περισσότερο. Διότι μία φιλολογική ερώτηση από μία επίσημη πρόταση, απέχει παρασάγγας...

Ο Άλτμαν θα περιμένει ενημέρωση από τον ατζέντη του και θα πάρει τις αποφάσεις του. Ο Ισραλινός επιθετικός αντιλαμβάνεται ότι η φετινή σεζόν είναι κομβική, επειδή πρέπει να αποδείξει ότι επανήρθε πλήρως μετά τον τραυματισμό του. Προς το παρόν, αυτό που δείχνει αναπόφευκτο είναι το "διαζύγιο" του Άλτμαν με τον Παναθηναϊκό, μετά από δύο χρόνια κοινής πορείας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ