ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Άλτμαν γύρισε χωρίς φοβίες

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το πιο θετικό για την επιστροφή του Όμρι Άλτμαν ήταν ότι αγωνίστηκε χωρίς να μπαίνει επιφυλακτικά στις φάσεις και δείχνει έτοιμος για την επαναφορά.

Το ημερολόγιο έδειχνε 4 Μαρτίου του 2018, όταν ο Όμρι Άλτμαν υπέστη ρήξη χιαστών στο τελευταίο λεπτό του ντέρμπι των δύο αιωνίων αντιπάλων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Έκτοτε, χρειάστηκε να περάσουν 10,5 μήνες για να αγωνιστεί ξανά ο Ισραηλινός επιθετικός στη Super League.

Ο Άλτμαν πέρασε ως αλλαγή στο 59', στη θέση του Μουνιέ, αλλά η επαναφορά του δεν συνδυάστηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τη Λαμία και συνέχισε να αγνοεί τη νίκη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στη διάρκεια του νέου έτους.

Το σημαντικότερο για τον Άλτμαν ήταν ότι έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα και συμπεριφέρθηκε σαν να μην απουσίασε για τόσο καιρό. Σίγουρα, ο 25χρονος επιθετικός χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά του και να φτάσει στο 100%. Όμως, ο Άλτμαν δεν φοβήθηκε τα τζαρτζαρίσματα, προστάτευε τη μπάλα με το σώμα του και επιχείρησε ατομικές προσπάθειες.

Είναι βασικό για έναν ποδοσφαιριστή μετά από πολύμηνη απουσία, να μην έχει καταληφθεί από φοβίες. Ο Άλτμαν έχει επανακάμψει με αυτοπεποίθηση και με διάθεση να κερδίσει φανέλα βασικού. Πλέον, εξαρτάται από την απόδοσή του για να το πετύχει, αφού ο Γιώργος Δώνης θα του δώσει ευκαιρίες στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πλουραλισμό στην επίθεση και ο υγιής Άλτμαν θα αποτελέσει μία πολύτιμη λύση. Ο Ισραηλινός έχει την ικανότητα και την τεχνική να παίξει στο "ένας με έναν", μπορεί να σκοράρει και να προσφέρει μία εναλλακτική για τον Μακέντα, όταν ο Ιταλός δεν είναι αποδοτικός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ