Παναθηναϊκός: Νυστέρι σε Πούγγουρα

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς την Πέμπτη (16/7), όλα πήγαν καλά και θα είναι έτοιμος ώστε να πάρει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Δεν απέφυγε τελικά το νυστέρι στους κοιλιακούς ο Αχιλλέας Πούγγουρας. Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που οι αναλυτικές εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι είχαν διαπιστώσει και οι άνθρωποι του τριφυλλιού αποφασίστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο νεαρός αμυντικός εδώ και τρεις μήνες είχε ένα πρόβλημα που ξεκινούσε από χαμηλό σπόνδυλο της μέσης, μετεξελίχθηκε σε απαρχή συνδρόμου κοιλιακών/προσαγωγών και πλέον -αφού άρχισε να τον αφήνει το θέμα του προσαγωγού- εδώ και λίγο καιρό, άρχισε να τον "χτυπάει" και πολύ πιο χαμηλά στο πόδι (μέχρι το ύψος του γονάτου).

Η επέμβαση έγινε την Πέμπτη και όλα πήγαν μια χαρά και ο νεαρός στόπερ σε είκοσι μέρες περίπου θα είναι έτοιμος για να μπει σε φουλ ρυθμούς. Κάτι το οποίο σημαίνει πως στην έναρξη της προετοιμασίας θα μπορέσει να πάρει μέρος και να βοηθήσει τους πράσινους από την αρχή της σεζόν.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.