ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Δίλημμα για τη διάταξη

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Άρη χωρίς την παρουσία των οπαδών του, αλλά με ξεκάθαρο στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δίλημμα του Γιώργου Δώνη για τη διάταξη της ομάδας του.

Τέσσερις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη (6/4, 19:00) στο ΟΑΚΑ. Βαθμολογικά, το παιχνίδι έχει μικρό ενδιαφέρον αφού η μεταξύ τους διαφορά είναι 8 βαθμοί, ενώ εκκρεμεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την τύχη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο έκτος Παναθηναϊκός έχει 35 βαθμούς, ενώ ο πέμπτος Άρης έχει 43 πόντους. Στην περίπτωση του άσου, η απόσταση θα μειωθεί στους 5 και θα υπάρχουν αμυδρές ελπίδες, έστω για να δώσουν το απαιτούμενο «καύσιμο» στους παίκτες του Γιώργου Δώνη ώστε να έχουν ένα κίνητρο ως το τέλος της σεζόν.

Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αφού ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του, λόγω των επεισοδίων στο «αιώνιο» ντέρμπι. Σίγουρα, θα είναι μία περίεργη κατάσταση για τους «πράσινους», οι οποίοι καλούνται να την ξεπεράσουν και να πάρουν τη νίκη.

Περαιτέρω, ο Δώνης δεν θα πειραματιστεί τόσο πολύ, όσο στη Ριζούπολη. Ο Απόλλωνας δεν έχει τη δυναμική και την ποιότητα του Άρη, επομένως ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με πιο ορθολογικό σχήμα και με περισσότερους έμπειρους παίκτες.

Ο Δώνης αμφιταλαντεύεται μεταξύ του συστήματος 4-3-3 και του 3-5-2. Στο πρώτο ενδεχόμενο, ο Διούδης θα υπερασπιστεί την εστία, οι Κολοβέτσιος και Οικονόμου θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ, ο Γιόχανσον θα παίξει δεξιός μπακ, ο Ινσούα θα παίξει αριστερός μπακ, ο Κουρμπέλης θα είναι ο αμυντικός χαφ, οι Χρήστος Δώνης και Κάτσε οι δύο εσωτερικοί χαφ, οι Χατζηγιοβάνης και Χατζηθεοδωρίδης θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Μακέντα ο μοναδικός προωθημένος.

Στο εναλλακτικό σενάριο, ο Πούγγουρας θα πάρει τη θέση ενός εκ των Κάτσε ή Χατζηθεοδωρίδη και προστεθεί ως τρίτος στόπερ, μαζί με τους Κολοβέτσιο και Οικονόμου. Η τριάδα στη μεσαία γραμμή θα διατηρηθεί, ενώ ο Μακέντα θα έχει παρτενέρ στην επίθεση τον Χατζηγιοβάνη ή τον Καμπετσή, με επικρατέστερο τον δεύτερο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Ρίχνει τους μεταγραφικούς τόνους
Παναθηναϊκός: Με Γιόχανσον, Κάτσε αλλά χωρίς Κουλιμπαλί κόντρα στον Άρη
Μακέντα: "Είχα λάθος νοοτροπία, νόμιζα πως ήμουν ανίκητος"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ