ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έτσι θα παίξει στο Κύπελλο με τον Κισσαμικό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζοντας τον Κισσαμικό στην Κρήτη (19/12, 15:30) και θέλει τη νίκη για να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Το 0-0 στο παιχνίδι Ιεράπετρα - Παναιτωλικός εξάλειψε το ακραίο σενάριο του αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το ματς της Τετάρτης (19/12, 15:30) με τον Κισσαμικό είναι αδιάφορο. Το διακύβευμα είναι σημαντικό: η πρώτη θέση που θα εξασφαλίσει πιο ευνοϊκή κλήρωση στους "16" της διοργάνωσης.

Ο μόνος τρόπος για να τερματίσει ο Παναθηναϊκός πρώτος στον 3ο όμιλο είναι να πετύχει το "διπλό". Ο Κισσαμικός υπερτερεί στην ισοβαθμία και στην περίπτωση της ισοπαλίας, θα διατηρήσει την πρωτιά, όπως φυσικά και αν νικήσει.

Βέβαια, η σημερινή αναμέτρηση είναι κίνητρο για τους περισσότερους παίκτες. Όσοι θα αγωνιστούν σήμερα δεν έχουν πολύ χρόνο στο πρωτάθλημα και έχουν την ευκαιρία τους για να πείσουν τον Γιώργο Δώνη ότι δικαιούνται διαφορετική μεταχείριση. Κάτι που δεν κατάφεραν στο προηγούμενο ματς του Παναθηναϊκού με την Ιεράπετρα, που έληξε ισόπαλο 2-2.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Δώνης προσανατολίζεται να παρατάξει την ενδεκάδα του με σύστημα 3-4-3. Ο Διούδης προορίζεται για την εστία, οι Παντελάκης, Θεοχάρης, Οικονόμου θα παίξουν στην τριάδα των στόπερ, ο Αποστολάκης θα είναι ο δεξιός μπακ-χαφ και ο Χατζηθεοδωρίδης ο αριστερός μπακ-χαφ, οι Στάικος και Τζανδάρης θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, οι Εμμανουηλίδης και Κουντουριώτης θα αρχίσουν στα άκρα της επίθεσης και ο Βέργος στην κορυφή.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ