ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νίκη για την ηρεμία!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Panathinaikos, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Τον Αστέρα στην Τρίπολη αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός (19:30) και θέλει τη νίκη, για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα, αφού είναι πιθανή και μία συνάντηση του Αλαφούζου με τον Δώνη από αύριο.

Κόντρα σε μία ομάδα, τον Αστέρα, που παίζει τις τελευταίες της ελπίδες να μπει στα play off, αγωνίζεται απόψε (19:30) ο Παναθηναϊκός. Με αρκετές απουσίες η ομάδα του Γιώργου Δώνη, αλλά με 1.000 οπαδούς της στο πλευρό της. Εκτός είναι οι τραυματίες Ινσούα, Κολοβός, Αγιουμπ, Κολοβέτσιος και οι τιμωρημένοι Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Δώνης.

Το καλό νέο για τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι ότι είναι καλά ο Δημήτρης Κουρμπέλης και αναμένεται να αγωνιστεί. Στην ενδεκάδα θα επανέλθει ο Ανουάρ και ίσως δούμε και τον Νάγκι πάλι δεξιά.

Δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο ο Δώνης να χρησιμοποιήσει τον Μπουζούκη από την αρχή, η να δώσει ευκαιρία στον Αλεξανδρόπουλο. Η πιθανή ενδεκάδα είναι: Διούδης, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νούνες, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Νάγκι, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Μακέντα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη και για να μην μείνει και άλλο πίσω από την ΑΕΚ, ώστε να μπορεί στα play off να κάνει την προσπάθεια να την φθάσει.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ - ΔΩΝΗΣ

Οσον αφορά στο θέμα του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Δώνη, φαίνεται ότι από την ΠΑΕ προσπαθούν να σβήσουν την φωτιά που άναψε ο μεγαλομέτοχος. Χθες (21/2) βγήκε μία ανακοίνωση, με στόχο να χαμηλώσουν οι τόνοι, ενώ είναι πιθανό μετά το ματς με τον Αστέρα να τα πουν απευθείας ο Αλαφούζος με τον Δώνη, που θα είναι και η καλύτερη λύση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ