ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νίκη για πολλούς λόγους με τον ΟΦΗ

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και δεν θα έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα με τη Λαμία.

Τον ΟΦΗ υποδέχεται ο Παναθηναϊκός (31/8, 19:15) στο ΟΑΚΑ και έχει πολλούς λόγους να ψάξει τη νίκη, εκτός από τον προφανή: θα είναι η πρώτη στο πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ισοπαλία με τη Λαμία, να τονώσει την αυτοπεποίθηση του πριν τον Άρη και τον Ολυμπιακό, να προσφέρει θέαμα στον κόσμο του, να αξιοποιήσει την έδρα του και να περάσει με ηρεμία τη διακοπή για τις Εθνικές.

Κυρίως, επειδή είναι πολύ νωπές οι παρενέργειες από την ήττα του προηγούμενου Απριλίου από τον ίδιο αντίπαλο στο "Σπύρος Λούης" με 3-1. Τότε το Τριφύλλι μπήκε σε περιδίνηση για πολύ καιρό, οι οπαδοί αμφισβήτησαν και αποστασιοποιήθηκαν και ακούστηκαν ψίθυροι για την ακεραιότητα των ανθρώπων του Συλλόγου.

Περαιτέρω, ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται για να νικήσει σε κάθε παιχνίδι και αυτό από μόνο του είναι το μεγαλύτερο κίνητρο. Αυτό επισήμανε ο Γιώργος Δώνης στους παίκτες, εξηγώντας ότι είναι αναγκαίο να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Το "πρέπει" είναι έντονο σήμερα και οι "πράσινοι" έχουν την πίεση του αποτελέσματος, παρότι είναι πολύ νωρίς στη σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δώνης δεν έχει το περιθώριο για πολλές αλλαγές. Το ροτέισον είναι μικρό ακόμα και η ενδεκάδα ίσως δεν αλλάξει καθόλου συγκριτικά με την πρεμιέρα. Σε σύστημα 4-3-3, ο Διούδης θα αρχίσει στην εστία, οι Κολοβέτσιος και Πούγγουρας θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ, ο Γιόχανσον θα είναι ο δεξιός μπακ και ο Ινσούα ο αριστερός μπακ, ο Κουρμπέλης ο αμυντικός χαφ, οι Χρήστος Δώνης και Ζαχίντ οι δύο εσωτερικοί μέσοι, ο Χατζηθεοδωρίδης ο δεξιός εξτρέμ, ο Κολοβός ο αριστερός εξτρέμ και ο Μακέντα ο μοναδικός προωθημένος. Ο Δώνης δοκίμασε και τον Νούνες αντί του Κολοβέτσιου και τον Χατζηγιοβάνη αντί του Χατζηθεοδωρίδη στο δίτερμα της Παρασκευής.

Τέλος, συνεχίζεται η προπώληση για τα εισιτήρια του σημερινού ματς από τα σημεία πώλησης στο ΟΑΚΑ και από το Διαδίκτυο. Οι τιμές κοστίζουν από 10 έως 60 ευρώ, ενώ για τις ιντερνετικές αγορές υπάρχει έκπτωση 2 ευρώ. Για την προμήθεια των εισιτηρίων, ισχύει η έκδοση Κάρτας Φίλου ΠΑΟ για τη σεζόν, με κόστος 10 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ