Παναθηναϊκός: Νέος διακανονισμός με τον Έκι Γκονσάλες

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού προσπαθεί να ρυθμίσει την οφειλή προς τον Έκι Γκονσάλες. Την Τρίτη (12/2) η κοπή της πίτας του "Τριφυλλιού".

Είναι γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες έχουν μειωθεί αισθητά οι αρρύθμιστες υψηλές οφειλές. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει συνάψει διακανονισμούς με τους περισσότερους πιστωτές και τους τηρεί απαρέγκλιτα.

Άλλη μία σοβαρή εκκρεμότητα που βαίνει προς οριστική διευθέτηση αφορά τον Έκι Γκονσάλες. Η ΠΑΕ χρωστάει περίπου 600.000 ευρώ στον Αργεντινό, επειδή δεν τήρησε την προηγούμενη συμφωνία τους για την εξόφληση του.

Ωστόσο, μεταξύ των δύο πλευρών πραγματοποιούνται συνεχόμενες επαφές εδώ και μήνες, προκειμένου να τα βρουν. Ο Γκονσάλες έχει αποδεχτεί το γενικό πλαίσιο της πρότασης του Παναθηναϊκού και απομένουν μερικές λεπτομέρειες για να κλείσει θετικά η υπόθεση.

Ο Έκι έχει δείξει διαλλακτική στάση και δεν πίεσε την κατάσταση, παρότι δεν είναι εύκολος διαπραγματευτής. Όμως, επειδή τα χρονικά όρια στενεύουν για τον Παναθηναϊκό, μέσα στις επόμενες μέρες σκοπεύει να τελειώσει το ζήτημα.

Η ΠΑΕ έχει εξοφλήσει τους παίκτες του ρόστερ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ρυθμίζει μία προς μία τις οφειλές της και προσπαθεί να παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό πλάνο βιωσιμότητας, ώστε να καταθέσει έναν πλήρη φάκελο στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Σήμερα (12/2, 19:30) θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, η διοίκηση και άλλοι εργαζόμενοι. Αντίθετα, αυτός ο οποίος δεν πρόκειται να παραστεί είναι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν σκοπεύει να βρεθεί σε μία ανοιχτή εκδήλωση, αφού δεν θα ήθελε να προκληθούν... παρενέργειες. Ο Αλαφούζος θα επισκεφτεί την ομάδα σε πιο ελεγχόμενο περιβάλλον, κατόπιν συνεννόησης με τον Νίκο Νταμπίζα και χωρίς να το "διαρρεύσουν".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρώτησαν επιτέλους τον DiCaprio αν θα χωρούσε στην πόρτα του Τιτανικού

Έχει μιλήσει η Winslet. Έχει μιλήσει ο Cameron. Έχει μιλήσει η επιστήμη. Ώρα να ακούσουμε και τον ίδιο τον Jack.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ