Παναθηναϊκός: Νέο ρεκόρ αφαίρεσης βαθμών

Δεν φτάνουν τα οικονομικά και τα αγωνιστικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, έχει να διαχειριστεί και τους χαμένους πόντους στο πρωτάθλημα.

Έτοιμος να καταγράψει ένα νέο αρνητικό ρεκόρ είναι ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά την αφαίρεση βαθμών... Πρόκειται για ένα γεγονός που καταδεικνύει την κρίση που διέρχεται ο σύλλογος σε όλους τους τομείς τους τελευταίους μήνες και την αδυναμία να περιοριστούν τα έκτροπα.

Ήδη, ο Παναθηναϊκός μετράει εννέα βαθμούς λιγότερους λόγω ποινών... Η ομάδα άρχισε το πρωτάθλημα με -6 στη βαθμολογία, επειδή τον προηγούμενο Μάιο δεν πήρε άδεια συμμετοχής. Μετά τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο μηδενισμός και το -3 που συνεπάγεται είναι αναπόφευκτος.

Πριν την 25η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός ήταν έβδομος με 32 βαθμούς. Έπειτα, θα "κατέβει" μία θέση και θα ισοβαθμήσει με τους Πανιώνιο και Ξάνθη στους 29 πόντους. Ωστόσο, τα χειρότερα έπονται...

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague θα καλέσει σε απολογία τον Παναθηναϊκό και ανάλογα με το κατηγορητήριο, θα κινδυνεύσει με νέα αφαίρεση βαθμών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ακόμα και το -6 είναι πιθανό.

Άρα, ο Παναθηναϊκός έχει απολέσει 9 βαθμούς μέχρι τώρα και ενδεχομένως να χάσει και άλλους. Η "χασούρα" θα μεγαλώσει και το αρνητικό ρεκόρ θα ανέβει. Ως άμεση συνέπεια, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και θα παλέψει για την παραμονή στη Superleague.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία διετία, ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει τους 17 χαμένους βαθμούς. Μετράει -9 φέτος και -8 πέρυσι, όταν είχε αρχίσει τη σεζόν με -2 από το κουτάκι μπύρας στον Ίβιτς και στη συνέχεια αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί επειδή η ΠΑΕ δεν εξοφλούσε τον Βεμέρ. Το κοντέρ έγραψε και συνεχίζει να γράφει, ανάλογα με τις ποινές...

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS