ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέο ρεκόρ αφαίρεσης βαθμών

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν φτάνουν τα οικονομικά και τα αγωνιστικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό, έχει να διαχειριστεί και τους χαμένους πόντους στο πρωτάθλημα.

Έτοιμος να καταγράψει ένα νέο αρνητικό ρεκόρ είναι ο Παναθηναϊκός, όσον αφορά την αφαίρεση βαθμών... Πρόκειται για ένα γεγονός που καταδεικνύει την κρίση που διέρχεται ο σύλλογος σε όλους τους τομείς τους τελευταίους μήνες και την αδυναμία να περιοριστούν τα έκτροπα.

Ήδη, ο Παναθηναϊκός μετράει εννέα βαθμούς λιγότερους λόγω ποινών... Η ομάδα άρχισε το πρωτάθλημα με -6 στη βαθμολογία, επειδή τον προηγούμενο Μάιο δεν πήρε άδεια συμμετοχής. Μετά τη διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο μηδενισμός και το -3 που συνεπάγεται είναι αναπόφευκτος.

Πριν την 25η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός ήταν έβδομος με 32 βαθμούς. Έπειτα, θα "κατέβει" μία θέση και θα ισοβαθμήσει με τους Πανιώνιο και Ξάνθη στους 29 πόντους. Ωστόσο, τα χειρότερα έπονται...

Η Πειθαρχική Επιτροπή τηςSuperleagueθα καλέσει σε απολογία τον Παναθηναϊκό και ανάλογα με το κατηγορητήριο, θα κινδυνεύσει με νέα αφαίρεση βαθμών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ακόμα και το -6 είναι πιθανό.

Άρα, ο Παναθηναϊκός έχει απολέσει 9 βαθμούς μέχρι τώρα και ενδεχομένως να χάσει και άλλους. Η "χασούρα" θα μεγαλώσει και το αρνητικό ρεκόρ θα ανέβει. Ως άμεση συνέπεια, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και θα παλέψει για την παραμονή στηSuperleague.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την τελευταία διετία, ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει τους 17 χαμένους βαθμούς. Μετράει -9 φέτος και -8 πέρυσι, όταν είχε αρχίσει τη σεζόν με -2 από το κουτάκι μπύρας στον Ίβιτς και στη συνέχεια αφαιρέθηκαν έξι βαθμοί επειδή η ΠΑΕ δεν εξοφλούσε τον Βεμέρ. Το κοντέρ έγραψε και συνεχίζει να γράφει, ανάλογα με τις ποινές...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ