ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέο ραντεβού Γιαννακόπουλου - Μπακογιάννη

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Κώστας Μπακογιάννης θα θέσουν το χρονοδιάγραμμα για τη Διπλή Ανάπλαση και θα συντονίσουν τις κινήσεις τους. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Στον συντονισμό των επόμενων κινήσεων τους για τη Διπλή Ανάπλαση θα προχωρήσουν την Τετάρτη (10/7, 11:00)) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων θα υποδεχτεί στο γραφείο του τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για να επισπεύσουν τις εξελίξεις.

Τα βασικά θέματα συζήτησης θα αποτελέσουν η συγκρότηση της ομάδας εργασίας, που θα ασχοληθεί με τη Διπλή Ανάπλαση και ο καθορισμός ενός χρονοδιαγράμματος. Από την πλευρά του Γιαννακόπουλου θα υποδειχθούν τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στην επιτροπή και αναμένεται το ίδιο από τον Μπακογιάννη.

Η ομάδα εργασίας δεν πρόκειται να χρονοτριβήσει και θα συνεδριάσει άμεσα. Η κύρια αποστολή της είναι να επιλέξει τον τρόπο που θα ενσωματώσει ένα κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, ώστε να μην επηρεαστεί η ισχύουσα νομοθεσία στο Βοτανικό.

Ακόμα, η ομάδα εργασίας θα αναλάβει τις επαφές με τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, τουλάχιστον στο χαμηλότερο επίπεδο. Όταν απαιτηθεί, οι Μπακογιάννης και Γιαννακόπουλος θα αναλάβουν δράση επικοινωνώντας με τους υπουργούς ή με τον Πρωθυπουργό.

Αναφορικά με τους χρόνους που θα τεθούν, ο Γιαννακόπουλος και ο Μπακογιάννης θα καταλήξουν στις ημερομηνίες που θεωρούν εφικτές και παράλληλα, δεν θα προκαλέσουν καθυστερήσεις. Οι δύο άνδρες έχουν συμφωνήσει ότι οι προεργασίες πρέπει να "τρέξουν" για να μην χαθεί τοmomentumπου έχει δημιουργηθεί.

Φυσικά, ο Γιαννακόπουλος και ο Μπακογιάννης θα συνοδεύονται από τους συνεργάτες τους, οι οποίοι έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και διαμορφώνουν την ατζέντα του ραντεβού. Αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό: οι δύο πλευρές εκπέμπουν σε κοινό μήκος κύματος και δεν έχει παρουσιαστεί κανένα... παράσιτο στη σχέση τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ