ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Νέες επαφές και συμφωνία με Χατζηγιοβάνη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αποχώρηση του Νίκου Νταμπίζα από τον Παναθηναϊκό φέρνει αλλαγή και στο μέτωπο των ανανεώσεων αρχικά με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και εν συνεχεία με τους Αθανασακόπουλο, Σερπέζη και Βαγιαννίδη.

Ο Νίκος Νταμπίζας αποτελεί παρελθόν από την Παρασκευή το απόγευμα από τον Παναθηναϊκό και με την αποχώρηση του άνοιξε ο δρόμος για την ανανέωση, αρχικά, του Τάσου Χατζηγιοβάνη που είχε εξελιχθεί σε σίριαλ το προηγούμενο διάστημα και εν συνεχεία με τους Αθανασακόπουλο, Σερπέζη και Βαγιαννίδη.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των πράσινων, πλέον, είχε καταθέσει τις τελικές του προτάσεις και δεν συζητούσε τίποτα λιγότερο. Ούτε να μπει ρήτρα στο συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη όπως ήθελε η πλευρά του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ούτε να ανανεώσει για δυο αντί για τρία χρόνια τα συμβόλαια των Σερπέζη - Αθανασακόπουλο ενώ με τον Βαγιαννίδη υπήρχε πλήρη διάσταση απόψεων.

Πλέον Νίκος Νταμπίζας δεν υπάρχει όμως στον Παναθηναϊκό και τα συγκεκριμένα θέματα στο τριφύλλι θα τα δουν από την αρχή και θα τα εξετάσουν ξανά με πρώτο και κύριο αυτό του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες μέρες θα γίνει, αν δεν έχει ήδη γίνει το προηγούμενο 24ώρο, νέα επαφή με την πλευρά του παίκτη με μια πρόταση κοντά στα θέλω των όσων έχει ζητήσει ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και εκεί θα υπάρξει και συμφωνία. Άλλωστε επιθυμία και του ίδιου του Χατζηγιοβάνη είναι να παραμείνει στο τριφύλλι και να βοηθήσει τους πράσινους.

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι εξελίξεις να είναι άμεσα και το αργότερο μέχρι την Τρίτη να έχουμε και οριστικές απαντήσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν και οι νέες επαφές με τους τρεις μικρούς με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πλέον να ελπίζουν πως θα κρατήσουν και τους τρεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ