ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπήκε στην προπόνηση ο Μπεκ

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούφε Μπεκ θα παρακολουθείται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Βγάζει φουλ ρυθμούς ο Μακέντα.

Ως μεμονωμένο περιστατικό αντιμετωπίζει το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού τις ενοχλήσεις που ένιωσε ο Ούφε Μπεκ στους προσαγωγούς. Ο έλεγχος στον Δανό επιθετικό δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και ο ποδοσφαιριστής πήρε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (11/9) χωρίς να παραπονεθεί για πόνους.

Αυτό είναι ενθαρρυντικό, όμως επειδή πρόκειται για έναν παίκτη με ιστορικό τραυματισμών, η κατάσταση του θα παρακολουθείται. Από εκεί και πέρα, ο Φεντερίκο Μακέντα προπονήθηκε ξανά με την ομάδα και νιώθει μόνο μικροτσιμπήματα στη μέση, που δεν θα του στερήσουν τη συμμετοχή από το παιχνίδι με τον Άρη.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο με στοιχεία τακτικής και τελείωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ο μόνος ο οποίος γυμνάζεται ατομικά είναι ο Κουρμπέλης, ο οποίος έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για την Θεσσαλονίκη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ