ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπήκε ο Χατζηθεοδωρίδης, διάστρεμμα ξανά ο Μπεκ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Xatzitheodoridis, Panathinaikos (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς με την Ξάνθη και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνη ενόψει Ατρόμητου, αντίθετα τραυματίστηκε ξανά ο Μπεκ.

Ένα ευχάριστο νέο και ένα δυσάρεστο έκρυβε η επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στις προπονήσεις τη Δευτέρα το πρωί για το Γιώργο Δώνη καθώς ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να ξεπερνάει γρηγορότερα του αναμενόμενου τον τραυματισμό του από τη Ξάνθη και να υπολογίζεται ενόψει Ατρόμητου. Αντίθετα στην προπόνηση υπέστη διάστρεμμα ο Μπεκ, αποχώρησε, και θα μείνει εκτός προγράμματος για μερικές μέρες.

Ο Χατζηθεοδωρίδης πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής και τακτική και δεν παραπονέθηκε για ενοχλήσεις. Επίσης την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη ο Ζοάο Νούνες αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας ο οποίος τη Δευτέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ασκήσεις στο γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μακέντα, ενώ θεραπεία έκανε ο Οικονόμου. Ο Γιοάν Μολό απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους, ενώ ο Τζανδάρης θα απουσιάσει το προσεχές δεκαήμερο λόγω υποχρεώσεων της εθνικής Ενόπλων.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ 50 ΜΕΡΕΣ

Όσον αφορά το Μπεκ τώρα, αυτός ήταν ο τέταρτος τραυματισμός του σε διάστημα 50 ημερών. Αρχικά στις 27 Αυγούστου είχε πάθει ξανά διάστρεμμα χάνοντας δυο-τρεις προπονήσεις. Εν συνεχεία στις 9 Σεπτεμβρίου είχε παραπονεθεί για ενοχλήσεις στον προσαγωγό μένοντας εκτός για μικρό χρονικό διάστημα ενώ στις αρχές Οκτώβρη αντιμετώπισε μια τενοντίτιδα η οποία τον άφησε εκτός για σχεδόν δέκα μέρες.

Πλέον και αφού είχε μπει στο κανονικό πρόγραμμα ήρθε αυτό το διάστρεμμα το οποίο θα τον κάνει να χάσει και πάλι κάποιες από τις επόμενες προπονήσεις του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ