ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπήκαν τα πρώτα λεφτά για το 2019

Παναθηναϊκός: Μπήκαν τα πρώτα λεφτά για το 2019
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αρχίσει την πληρωμή των μηνιαίων διακανονισμών και θα χρειαστεί περίπου 2.000.000 ευρώ για να καλύψει τις υποχρεώσεις του Ιανουαρίου.

Ο Ιανουάριος είναι ένας από τους πιο "τσουχτερούς" μήνες της σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Όχι λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αλλά εξαιτίας των υποχρεώσεων που πρέπει να ανταποκριθεί η ΠΑΕ. Φυσικά, το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού θα καλυφθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Αλαφούζος έκανε... σεφτέ στο ταμείο της ΠΑΕ για το 2019, καταβάλλοντας περίπου 250.000 ευρώ. Με τα χρήματα τηρήθηκαν οι πρώτοι διακανονισμοί του μήνα, ενώ η διοίκηση εξασφαλίζει την είσπραξη άλλων 500.000 ευρών από χορηγίες για να πληρώσει άλλα τρέχοντα έξοδα.

Συνολικά, ο Αλαφούζος θα διαθέσει 1,4 εκατομμύρια ευρώ για τον Παναθηναϊκό στη διάρκεια του Ιανουαρίου. Η πιο σημαντική δαπάνη αφορά την εξόφληση της δόσης του Δεκεμβρίου στους ποδοσφαιριστές, που η καταβολή της θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 15-20/1.

Το λογιστήριο της ΠΑΕ έχει υπολογίσει ότι με 1,9-2 εκατομμύρια ευρώ, ο Παναθηναϊκός θα φανεί συνεπής στις μηνιαίες υποχρεώσεις του. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό, αφού ο Ιανουάριος είναι ο πιο "φορτωμένος" μήνας πριν τη συμπλήρωση του φακέλου που θα κατατεθεί στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ