ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μπήκαν στο πρόγραμμα Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με την παρουσία του Γιώργου Δώνη μετά από αρκετές ημέρες, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης στο "Καλαφάτης" με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Δημήτρη Κολοβέτσιο να μπαίνουν στο ομαδικό πρόγραμμα και να δηλώνουν έτοιμοι για το ματς με τον Απόλλωνα.

Υπό την επίβλεψη του Γιώργου Δώνη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (20/11) στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανάρρωσε από την επέμβαση στη βουβωνοκήλη και μετά από αρκετές ημέρες, μετέβη στο αθλητικό κέντρο.

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ενσωματώθηκε στην προπόνηση, ενώ το ίδιο ίσχυσε για τον Δημήτρη Κολοβέτσιο. Ωστόσο, ο δεύτερος ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα, για καθαρά προληπτικούς λόγους. Οι δύο παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Η προπόνηση είχε υψηλή ένταση και περιλάμβανε διάφορες ασκήσεις με μπάλα, αφού ο Δώνης ήθελε να επαναφέρει τους παίκτες στους κανονικούς ρυθμούς, μετά τη διακοπή. Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Μουνιέ, Διούδης και Κουλιμπαλί, ενώ το πρόγραμμα της Τετάρτης θα αρχίσει στις 17:00.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, προκειμένου να αποκατασταθεί το ρωγμώδες κάταγμα στο οστό του αριστερού χεριού. Ο Αφρικανός αμυντικός χειρουργήθηκε από τον γιατρό του Τριφυλλιού, Γιάννη Λεβάκο στο "Υγεία". Στον Κουλιμπαλί τοποθετήθηκαν πλάκα και βίδες, για να βοηθήσουν στην ανασύνθεση του οστού, ενώ ο ποδοσφαιριστής θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ