ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μπαίνει για αρθροσκόπηση ο Ινσούα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως μετέφερε στον Sport24 Radio 103,3 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Ινσούα θα μπει στο χειρουργείο για να κάνει έναν καθαρισμό στο γόνατο του και θα είναι έτοιμος σε τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 ο Τάσος Νικολογιάννης και στην εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" (12:00-14:00) ο Ινσούα έχει ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο και πρέπει να υποβληθεί σε έναν καθαρισμό.

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού που έπαιξε στο ματς με την ΑΕΚ και έγινε αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου μέρους στο ντέρμπι της Κυριακής θα μπει για καθαρισμό και αθροσκόπηση την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες.

Ο Ινσούα έπαιζε εδώ και δύο μήνες με το συγκεκριμένο πρόβλημα, θα μπορούσε να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά στο τριφύλλι έκριναν πως είναι καλύτερο να μπει στο χειρουργείο.

Για αυτό άλλωστε στον Παναθηναϊκό είχαν δηλώσει τον Ινσούα να εκτίσει την ποινή από τις επτά κάρτες που συμπλήρωσε στο ματς με τον ΠΑΟΚ στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Αστέρα που ακολουθούν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος έτσι ώστε να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Βόλο εκτός έδρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ