ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Mόνο δύο συνεχίζουν

Παναθηναϊκός: Mόνο δύο συνεχίζουν

Μόλις δύο από τους εννέα παίκτες που πήρε ο Παναθηναϊκός το περσινό καλοκαίρι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πέρυσι το καλοκαίρι εννέα μεταγραφές, αλλά από τους παίκτες που ήρθαν μόνο δύο θα συνεχίσουν σίγουρα στην ομάδα και τη νέα περίοδο.

Ο Σένκεφελντ, που εξελίσσεται στους κορυφαίος κεντρικούς αμυντικούς του πρωταθλήματος και ο Περέα, που σημείωσε κάποια γκολ, έδωσε και την ψυχή του όποτε έπαιξε και μπορεί να εξελιχθεί, αφού αυτή είναι η πρώτη του περίοδος σε επαγγελματικό επίπεδο είναι οι δύο παίκτες που θα συνεχίσουν σίγουρα και τη νέα περίοδο στον Παναθηναϊκό από τους εννέα που ήρθαν το καλοκαίρι του 2019.

Ο Γκίας Ζαχίντ είναι ο τρίτος παίκτης που βοήθησε, αλλά είναι δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ και η οψιόν αγοράς (1,6 εκ ευρώ) είναι απαγορευτική και πολύ δύσκολα θα υπάρξει συνεννόηση με την ομάδα της Κύπρου για πολύ μικρότερο ποσό.

Οι άλλοι έξι παίκτες δεν έχουν ικανοποιήσει και παρότι έχουν συμβόλαια. Είτε θα γίνει προσπάθεια να τα λύσουν, είτε να δοθούν δανεικοί. Ο Φάουστο και ο Μολό επιστρέφουν από τον δανεισμό τους στην Ταραγόνα και την Ορλεάν αντίστοιχα, αλλά θα αποχωρήσουν είτε ελεύθεροι, είτε δανεικοί.

Ο Μπεχ και ο Νούνες δεν έχουν ικανοποιήσει, ο νεαρός επιθετικός Κόναν δεν έπαιξε ούτε στον Λεβαδειακό και επίσης θα γίνει προσπάθεια να αποχωρήσουν. Δύσκολα θα μείνει και ο Κολοβός που δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί. Παρά τις ευκαιρίες που πήρε στην αρχή της σεζόν, δεν έπαιξε στη συνέχεια και θα θελήσει και ο ίδιος να φύγει.

Καταλαβαίνει κανείς ότι στην πράξη αποδείχθηκαν αποτυχημένες οι περισσότερες μεταγραφές του περασμένου καλοκαιριού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ