ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μόλις ένα γκολ σε έξι ματς

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία επίδοση που δεν προκαλεί αισιοδοξία, υποχρεούται να ανατρέψει ο Παναθηναϊκός εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν απειλητικός στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, αφού επισκέφτηκε μόλις δύο φορές την εστία του Μπάρκα με επικίνδυνες προϋποθέσεις. Για να έχει πιθανότητες να νικήσει τον Ολυμπιακό, πρέπει να γίνει πιο επιθετικός και να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα γκολ.

Μόνο που η δυσκολία του Παναθηναϊκού στο σκοράρισμα εναντίον της ΑΕΚ δεν είναι μεμονωμένο φαινόμενο. Αντίθετα, είναι ένα χαρακτηριστικό που τον διακρίνει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Για την ακρίβεια, δεν πετυχαίνει γκολ με τίποτα...

Οι αριθμοί λειτουργούν ως αδιάψευστος μάρτυρας για την αδυναμία του Παναθηναϊκού. Το σύνολο του Γιώργου Δώνη μετράει μόλις ένα τέρμα στα τελευταία έξι ματς που έχει δώσει. Μία επίδοση που δεν προκαλεί αισιοδοξία εν όψει του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων.

Ο μόνος "πράσινος" σκόρερ είναι ο Όμρι Άλτμαν, ο οποίος είχε βρει δίχτυα στο 16' της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Έκτοτε, έχουν μεσολαβήσει 344 λεπτά στη Superleague, με τρία "λευκά" 90λεπτα, χωρίς κάποιος από τους παίκτες του Δώνη να σκοράρει.

Ο Παναθηναϊκός "καίγεται" για τη νίκη εναντίον του Ολυμπιακού. Για ψυχολογικούς λόγους, για να πάρει ένα σπουδαίο παιχνίδι, να δώσει χαρά στους οπαδούς του και να παλέψει για την πεντάδα. Όμως, υποχρεούται να ανατρέψει το αρνητικό ρεκόρ που έχει δημιουργήσει...

Γιατί με ένα γκολ σε έξι ματς, δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλό για την Κυριακή...

Η τελευταία εξάδα αγώνων του Τριφυλλιού:

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 1-0

Παναθηναϊκός - Αστέρας 1-0

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 2-0

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 0-2

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ