ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Μισθός και στους παίκτες, τι ισχύει με τη δόση Φεβρουαρίου

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISS
Panathinaikos, proponisi (eurokinissi) (EUROKINISSI)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έλαβαν και αυτοί τις προηγούμενες μέρες το μισθό του Μαρτίου ενώ προ κορονοϊού είχαν ενημέρωση πως θα λάβουν τη δόση έως τις 15 Απριλίου.

Την περασμένη εβδομάδα ο Παναθηναϊκός είχε καταβάλει κανονικά την πληρωμή για τις μέρες του Μαρτίου που οι πράσινοι είχαν δουλέψει ΣΤστους εργαζομένους και εν συνεχεία η ΠΑΕ είχε μπει στο πρόγραμμα της αναστολής των συμβάσεων των εργαζομένων της.

Στις αρχές της εβδομάδας το τριφύλλι έβαλε και τους μισθούς των παικτών του Παναθηναϊκού. Κάτι που ίσως για όσους έχουν συμβόλαιο να μην σημαίνει τίποτα. Για τους μικρούς όμως που αμείβονται μόνο με το μισθό τους ήταν αρκετά σημαντικό.

Όσο για τη δόση Φεβρουαρίου η ενημέρωση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προ των όσων έχουν συμβεί με τον κορονοϊό είναι πως τα λεφτά θα έμπαιναν στους λογαριασμούς της στις 15 Απριλίου. Μένει βέβαια να δούμε αν τα όσα έχουν γίνει εδώ και ένα μήνα περίπου με την έξαρση της πανδημίας δεν αφήσουν την ΠΑΕ να φανεί συνεπής.

Κάτι που δυστυχώς με όσα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και με τις αποφάσεις για μειώσεις των συμβολαίων δεν θα είναι τόσο παράλογο να υπάρξει μια νέα παράταση την οποία φυσικά θα καταλάβουν και οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ